Пријетње младим СДС-а у Зворнику

Активиста СДС-а из Зворника Милијан Стојановић пријавио је зворничкој полицији телефонске пријетње које су му упутили бивши потпредсједник СДС Костадин Васић и његов син. Пријетње су уз помоћ мобилне апликације снимљене и предате МУП-у.

Република Српска 03.11.2018 | 11:06
Пријетње младим СДС-а у Зворнику
Стојановић је за наш портал потврдио ове информације и тврди да не зна зашто се Васић обрушио на њега, те да претпоставља да је разлог његов статус на фејсбуку на којем је подијелио вијест да је Васић искључен из СДС.

”Прије двије године, на локалним изборима, био сам кандидат СДС-а за одборника, и упркос блокадама браће Васић освојио сам 1.200 гласова. Тада ми је постало јасно да њима странка служи за трговину са Зораном Стевановићем и да су продали локалне изборе. Ту смо се разишли и због тога од 2016. године више нисам хтио да будем члан Градског одбора. Не желим да будем марионета Васића за трговину са СНСД”, каже Стојановић за наш портал.



Милијан Стојановић

”На овим изборима, прекинуо сам гласање на бирачком мјесту Доња Пилица јер су активисти СНСД-а улазили са лажним листићима, и позвао БН ТВ да то сними. А онда зворнички СДС, односно браћа Васићи, кажу да је у Зворнику све протекло у реду.То није тачно, у Зворнику је била огромна изборна крађа уз амин Васића’, додаје он. Стојановић не крије да је подржао одлуку предсједника СДС Вукоту Говедарицу да из странке искључи Костадина Васића.



Милан Васић

”Само пар сати након што сам објавио ту вијест, прво ме назвао Костадинов син , а онда и он. Пошто имам апликацију која снима све разговоре, снимке сам предао полицији. Ето, сада су се сјетили 2014, а она им није сметала 2016. године да будем на листи СДС. Ваљда им смета што сам и 2014. и сада подржао Александру Пандуревић коју патолошки мрзе јер није дио њихових игара и њом не могу да диригују”, каже Стојановић.

”Ј… ти Милијане мајку у п…, узео си паре 2014., ј… ти мајку. Је ли ти јасно, сутра сам у Пилици”, пријетње су Костадина Васића, док је његов син отишао и корак даље па пријетио и нерођеној дјеци:

”Знаш ли шта си урадио 2014.године? Ј… ти и дијете када га будеш имао, и матер и оца и све. Сутра ћу доћи у Пилици, јеси ли чуо? Ј… ли ти м… мртву”.

Стојановић признаје да се плаши за своју безбједност пошто је ријеч о лицу склоном насиљу.

Наиме, Окружно тужилаштво у Бијељини је, према сазнањима нашег портала, подигло оптужницу против Костадина Васића за наношење тешких тјеласних повреда. Васић је, према оптужници, заједно са Тодором Николићем, поломио вилицу и нанио тешке повреде свом првом комшији и рођаку Љубиши Васићу.

Послушајте снимке пријетњи Костадина Васића и његовог сина:





(Исток)

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

бозе сацувај

03.11.2018 10:12

Посланик у НС РС, ето вам га... Земљо отвори се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

03.11.2018 11:33

Шта се чудите, то ће ускоро постати образац понашања. Приватна држава

Name

Ре

03.11.2018 11:40

Ова "браца Васиц" су велико људско и политицко зло, те оцигледно не презају од најбруталнијих метода. Браца Васиц су јос 2012. године, условљени од тадасњег директира СИПА, кадра СНСД-а Горана Зубца, односно од инспектора из СИПА тада лојалних Зубцу, да морају "прици" СНСД-у и радити за СНСД, да би Драгомир био "постедјен" кривицног гоњења. Инаце,Зубац је у СИПА заступао двије политике: 1.политику лицне користи, 2.политику дјеловања за СНСД; те због свог криминалног дјеловања у СИПА је и кривицно одговарао, нису га могли у потпуности од тога спасити ни утицаји СНСДа на правосудје БиХ.Закљуцак: цовјек је био у толико афера, да је на крају морао за несто одговарати. Предсједник СДСа, господин Вукота Говедарица, постен и коректан политицар, цовјек који није спреман на труле компромисе, мора са својим сарадницима, у сто крацем периоду рјесити се свих кадрова у СДС који су попут браце Васиц, по цијену тренутног губљења јос посланицких мјеста, градских и регионалних одбора, те искристалисати и испрофилисати Српску демократску странку као најозбиљнију опозициону партију, у којој нема мјеста за месетаре попут Васица и других. Ови људи, као Васиц и други, својим дјеловањем су директно радили против Вукоте и других постених људи у СДС, а сада покусавају да у потпуности преузму СДС, странку која је бренд, јер они без лога СДСа, без обзира на тренутне позиције, освојене мандате, НЕ ВРИЈЕДЕ НИСТА.

Name

Браво Мали

03.11.2018 11:44

Сада це зворницки полицајац број један да похапси додјосе посто је и сам додјос. Ово дијете неко треба заститити. Говедарица да га постави за сефа зворницког СДСа. Децко је исказао храброст, а такви нам требају

Name

Соколац

03.11.2018 12:07

Браво момце нека и овим зворницким папцима неко показе зубе. Пуна подрска. Соколац

Name

Правда

03.11.2018 12:23

Правда за Младог СДС овца. А затвор за силеџије. Не дај се момче уз тебе је народ. Поштени.

Name

РАСПУЦХИН

03.11.2018 12:33

Све је ту јасно и сада свако може видјети да су избори изрежирани а Васићи и много прије избора купљени од режима. Доказ тому је преко 90% гласова за Васиће (и још неке) у Зворнику јер се само на тај начин могу легализовати њихови мандати. Ово "легализовати" колико се може тврдити да су гласови легални.

Name

ХИТНО СТАВ СДСа

03.11.2018 12:45

Хоћемо хитан став врха странке. Не сутра, не прекосутра. ДАНАС. ЗВОРНИЧКИМ ДАЛТОНИМА КАКО НЕКО РЕЧЕ МОРА СЕ СТАТИ НА РЕП И НЕМАН ПОСТАВИТИ ТАМО ГДЈЕ ЈОЈ ЈЕ МЈЕСТО. НА СМЕТЛИШТЕ ИСТОРИЈЕ.

Name

Црви Зворнички

03.11.2018 13:32

Васићи већ годинама раде за СНСД и то знају сви у Зворнику. Сада га је, као противуслугу, зворнички СНСД изгласао да би био неки фактор и папкарењем дошао до неке кинте. Провидно Васићи. Међутим, проблем нису васићи&ЦО, него владајући који их као тракве примају. Ко прода мајку и оца сутра ће продати стрину и стрица. И то чека СНСД кад почну да посрћу, а убрзо ће.

Name

Икрчаг иде на воду док се не разбије

03.11.2018 13:38

За све ово је крив врх странке од прије неколико година. Прије Говедарице. Све се знало али се се глава гурала у пијесак. Због нечега што је сада дошло на наплату са каматама. Боље једном ударити главом од зид него вући годинама проблема да би се он онда нагомилан сручио на главу оним који га нису хтјели на вријеме рјешавати

Name

дара Мара

03.11.2018 13:39

Која је то дрскост и безобразлук. Знају да ће их момак снимати, али му свеједно пријете. Знају да имају заштиту у локалној али и широј власти. Другим ријечима у полициским структурама

Name

Хладан сервис, уз вруће пиво

03.11.2018 13:42

Овај мали је све пријавио полицији ради реда, али он неће стати ни остати на томе. Познавајући га никада неће опростити псовке које су му на име потпомства изрекли мали мишеви мекињаши зворнички. мали има леђа (читај даму) а да ови далтончићи то и не знају. Миран је и повучен а такви су најопаснији. Не опраштају

Name

РЕ Распуцхин

03.11.2018 13:44

Тако је бураз, избори су намјестени и као такви бице понистени. само нико неце да казе Лакију, и он је мало због тога нервозан. Ако су браца ујаци смирили брацу црногорце, па брацу македонце, а прије тога брацу аљбанце, румуне, бугаре....ми цемо им доци као посластица. слаг на торту. ови наси дрекавци то не знају, а нико неце ни да им казе. Аферим

Name

Ре НА ре

03.11.2018 13:51

Неко горе даде најтацнији коментар за брацу Васице и оне који их стите. васици су уцијењени, јос од рата па наовамо, али и за мирнодопски допринос пљацкању зворницке опстине. И птице на грани то знају. Према томе, Вукотина одлука је исправна али мало закасњела. Али, боље икада него никада.

Name

Жута оса

03.11.2018 13:56

Сви знају да је Стојановић миран повућен и поштен. А прије свега млад. Али љута гује. Ови стакори зворнићки су покушали да га увуку у своје прљаве работе али је момак одустао. Видио ским има посла. .ебали су васићи јежа у грбава леђа. Боље им је да се не упознају са снагом омладинца који иза себе има родбину и пријатеље које васићи могу само сањати Сада је полиција и правосуђе на испуту. Која ЈАДНА, полиција и правосуђе када је све у рукама једне особе. Представника секте која нам крв пије од још од Мехмед Паше Соколовића.

Name

Правда

03.11.2018 14:10

Браћу далтон је одавно требало послати на депонију смећа, пошто и јесу смеће невидјено. Матори далтон Драгомир је прије избора био у Бг код Вучићевић служби гдје је већ договорио да ће радити против СДС и Вукоте. Пуу какав шљам од људи!!!

Name

Белегија Лозница

03.11.2018 14:52

Има ли сансе да овај слуцај преузме СИПА јер ови зворницки слугани који се адазивају на полицијо хапси не могу пребацити ни преко Дрине. Неце ријесити ниста јер не смију

Name

Месси

03.11.2018 15:44

Васићи што је дриблали , дриблали. Нема више. Ударили је на осињак. Све оно што су заслужили у рату, а нису добили, добиће сада. На кашичицу. Мало по мало отићиће у заборав, а ови њихови послушници доносиће им цигаре. У Фочу

Name

Свилен гајтан

03.11.2018 15:46

Каки је таки је овај Васовић је бољи од есендеоваца Шолајићке, Марковићке. Продановићке, Стевановићке.... Човјек има став...Све што је Дебелом обећао, испунио је . Рујеч је ријеч...

Name

Каралија

03.11.2018 22:00

Јос се не огласава врх СДСа

Name

Схабан о Глумине

04.11.2018 07:34

Сад це интересантно бити видјети како це поступити зворницка полиција на целу са проданом дусом Сабаном

Name

У3ПМ

04.11.2018 17:36

Ја мислим да је наса политика у РС сва отисла У3ПМ. Не зна се ко је грдји, власт или опозиција. Нигдје се не мозе процитати програм неке од политицких партије, него само како це подијелити фотеље. Народ, односно гласаци, слузи им као потросна роба, и средство да за мало пара додју на власт. А онда дери брате и кради као да је Алајбегова слама.

Name

Мица Трофтаљка

04.11.2018 17:41

Ако Милијан истраје догураце до предсједника опстинског одбора СДСа за Зворник и околину. Сада не би смио да посустане. Говедарица одмах да га постави за повјереника и да му сва овластења. Ови около це мало лајати, али, посто су се вец ухљебили код Гузоње, брзо це их проци. Све док им СИПА не закуца на врата. А ту смо негдје

Name

Турундзило у боји

04.11.2018 17:47

Васици након испадања из игре ни СНСД нису висе интересантни.

Name

Кула Град

04.11.2018 17:48

СИПА да настави поступак против браце за убиства. Нема висе Зубца да хин стити

Name

Паук

04.11.2018 17:59

Нико се овдје не упита како Коки постаде сеф урбанизма а у Зворнику у опозицији. Ја мозда знам, али нецу да казе.

Name

ДараМараКакаБило

04.11.2018 18:05

Ко мацем сијеце од маца гине. Ко сије вјетар, позњеце олују. Ко другом јаму копа, сам у њу упадне. Ко другом пријети, све му се освети...

Name

Дно-Дна

04.11.2018 20:26

Који бламаза. Тако угледни људи у Зворнику да падну на тако ниске гране. Сада се види да су исти ко и цланови владајуце СЕКТЕ

Name

Рационално размишљање

05.11.2018 12:01

Вукота, зови Хадзи Јована Митровића, јединог опозиционог политичара у Зворнику, и сједините странке. Нека Хадзија преузме регионални одбор СДС у ИЈ 7 и уз његово искуство и подршку СДС-а једино у таквој варијанти можете се надати добром резултату у Зворнику. Све остало нема више смисла гласати за опозицију.

Name

РЕ Рационално мшљење

05.11.2018 20:38

Е мој прика, тај Хаџи Митровић ти је гори од Васића. Било би "сјаши Курта да узјаши Мурта" . Одкуд ти такве идеје. Хадћија је пљувао по СДСу више него и Бајини пулени. Колико је освојио гласова у Зворнику Хаџија. Мени лично је симпатичан, али га је прегазило вријеме.

Name

МАКСИМЕ

05.11.2018 20:58

КОЈЕ ПОВЈЕРЕЊЕ ГЛАСАЧА У зВОРНИКУ И ОКОЛИНИ УЖИВА МИТРОВИЋ. НЕ ЛУПАЈ ГЛУПОСТИ.

Name

Милос

05.11.2018 21:15

Тачно је да је Хадзија пљувао по Васићима и таквом СДС-у, а не генерално по СДС. Не треба мијешати бабе и жабе, треба бити праведан па рећи онако како јесте. Ако је Васић СДС, онда је пљувао по СДС-у. Тачно је да је подржавао Вукоту више од Васића и свака му част на томе. Освојио је гласова више него што би иједан зворнички политичар када би био у чистој опозицији само 2 године, а не као Хадзија који им пркоси већ 9 година. По мом мишљењу он је убједљиво најбољи политичар на овим просторима. Ја се одлично сјећам чињенице када је отишао са мјеста начелника општине да је оставио у каси нешто више од милион, а данас је општина задужена преко 30 милиона. И ја се слажем са претходним коментаром да треба Вукота замолити Хаџи Јована да преузме СДС у овој регији (ако је Хадзији висе и стало до политике). Народ је постао искварен до сржи и нема нама спаса, таман да Исус сиђе поново, ови антихристи би га протјерали. Нека нам је Бог на помоћи.

Name

сомеоне

03.11.2018 10:17

Сами смо ми криви за ово,кад овакав шљам може да купи народну вољу. колико ли је још народ спреман да трпи појединце у овој држави,не треба ове васиће казнити већ ићи даље да видимо гдје је та граница и шта после.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Сомеоне

03.11.2018 13:47

Народ у генима има усадјену особину цутања и трпљења. Кнез Милос је некад давно питао ста ради народ, па кад су му рекли да цути, наредио је да се попусти каис-. А ови наси га стезу док не додје до гусе А онда це бити, спасавај се ко мозе али це бити касно. Уздравље. Амин Бозе

Name

Набаци му на волеј

03.11.2018 15:49

Ал се насука васке. нови предсједник сдс-а за бирац га навуце и насука. сада це он реви да то није његов глас и да је све монтаза, а ли јбга нико му неце вјеровати. сви у ЗВ препознају његов женски пишкави глас. за овога момка није нико знао изван зворника иако је активан неколико година, а сада га васици избацисе у орбиту. бољу рекламу није могао ни пожељети. јос само ако то буде зано искористити, направи дечко каријеру

Name

Мица Трофртаљка

03.11.2018 16:03

Браћа Васићи прво да положе рачуне за све што су радили за вријеме рата. Зашто га је ПАСИ (Бацзу) ослободила од одговорности и ко им је то средио. Све се зна али људи не смију да причају. Боје се режима који васиће штити. Све до једном.

Name

Гара Гара

03.11.2018 16:07

Гариш ли се сада. Како се насукаше ко прави ПАПЦИ. Тако искусни политишари, папанског профила, нису смјели себи дозволити да се тако јефтино сами насучу. А насукаше се. Они коју су прије неколико година измислили папкарење, а не Бела Чизмица, падоше ко бекани. јадници. Отпадници рода свога.

Name

Курсхум

03.11.2018 16:13

Када сам прочитао и чуо снимак нисам могао да повјерујем.како се сје..аше отац и син. Ко ће коме сада цигарете доносити у затвор.

Name

Мени није јасно

03.11.2018 10:20

Зашто ови омладинци касне као што је каснио и Босић.Овдје су се ствари требале брже рјешавати.Овај младић ако је 2016 сконтао да Костадин Васић ради за криминалца Стевановића то је одмах требао пренијети руководећим људима у странци.Васића је одмах требало избацити из СДС.Тако је и Босић требао урадити 2012 и послушати Александру Пандуревић да се избаци Ненад Стевандић из СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роцевиц

03.11.2018 11:35

Јасно је теби, али се правис луд. Уствари, не правис се луд, посто си вец луд. За комбинаторику и сплеткарење зворницких браце далтона са СНСДеовцима из Зворницке регије вев годинама знају у врху СДСа, али због мира у куци нису предузимали ниста. Сада им се вратило као бумеранг. Требало би мало претрести и ратну прослост ове браце.

Name

РЕ

03.11.2018 12:30

Иди јаране ти у Зворник и избаци некога. То ти је легло мафије и криминала. Балканска рута и раскрсница. лако је паламудити иза тастатуре. А момак је смогао храбрости и ствар пријавио. Да видимо хоће ли неко са државног нивоа реаговати. Мектић, итд. Ово превазилази локалне оквире

Name

Које руководство

04.11.2018 05:42

Треба ново руководство ,прошла су времена кад су слијепци водили за народног хероја Браво Милијане

Name

Пилица

03.11.2018 10:21

Па и треба га пребити.додји у зворник па побацај кутије.Ти глумис неку силу у пилици.А сад те лафо страх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јунацина

03.11.2018 14:08

Јбт сто си ти храбар.

Name

Јак

03.11.2018 14:24

Одеш ти мајсторе у зворник и побацас кутије ,а не кријес се ко мис и још коментарисес

Name

Младиц

03.11.2018 15:51

Казу Омладинац СДС-а,ПА ОВАЈ МИЛИЈАН ЈЕ СТАРИ ОД ВАСИЦА

Name

Ре младић

03.11.2018 16:12

Јесте старији али само у твојој бистрој глави

Name

Цјепање

03.11.2018 10:25

СДС је у тоталном хаосу. Сто је најгоре по њих у свој овој халабуци издаце све малверзације и мутне радње, крадје гласова, подметнуте прице и скупове и ко је спољни сарадник, ко и колико новца упумпава. То све би могао бити докас напада на Уставни поредак Републике Српске и разлог забране и гасења ове некад знацајне странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.11.2018 11:29

Причаш најобичније глупости

Name

Ратко

03.11.2018 12:05

Изгледа да теби нису "сви код куце"!

Name

ре Цијепање

03.11.2018 18:39

Потпуно се слажем са овим што си написао. Шта ће још испливати на површину, од нако значајне странке потпуно ће се угасити.

Name

Да

03.11.2018 10:28

"Фини неки људи ови Васићи"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.11.2018 11:17

Дивни људи. Познати по постењу.

Name

Дарвине твоји су

03.11.2018 19:26

Они су изузетан доказ тачности Дарвинове теорије (да је човјек постао од мајмуна) и уништитељи свега честитог и поштеног у јединој правој опозиционој странци. Па зар да после умних, способних, школованих људи који су имали енергију и идеју да Зворник дигну из пепела и спасу га таме (а које су иначе брњички индијанци растјерали јер су странку приватизовали и образ јој оцрнили) папци попут ових уопште воде странку у објективно најјачем Граду на Истоку РС???? Све који су били паметнији и перспективнији су прогнали, немају кадар ни за локалну скупштину која је иначе равна циркусу Монти Пајтона, користе и даље пале борце и ратне инвалиде јер ништа друго не знају, нису мрднули из 1992.године, еволуција стала...миноран број гласова добију САМО у свом леглу Економији. У Граду НИКО АЛИ НИКО не гласа за сдс док год су "дарвиновци" приватни власници странке. Смјешна је странка гдје се они питају а сироти они који њих прате. Или потпуно реновирање кадра странке или гаси "институцију"

Name

мајстор

03.11.2018 10:29

Подрска овом младом цовјеку.стиди се васицу матора вас.о.ниста друго ниси него никоговиц издајник.због таквих смо талог постали ,унистени смо ко народ.вукота изгони багру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

03.11.2018 10:39

Ја не могу да схватим Вукоту. Избаци све овакве из странке, поцисти је, боље и то па цак и евентуелни изборни пораз, него да те други поцисте, мислим на СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

03.11.2018 10:42

Бухахахаха. Шта се то дешава у нашем поштеном СДС-у? Какве су то лопурде ја сам сватио још у прошлом вијеку али и тад ми је било касно. Нажалост. Није то само у СДС тако, то је тако или бар слично у свакој странци. Интерес интерес и само лични интерес. И онда мене зову да гласам за СзП или СНСД, ма тјерајте се тамо у 3пм давно сам вам рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

03.11.2018 12:58

Ја схватам твоју огорценост, у праву си. Постављам питање да ли је паметније изаци или не изаци на иизборе, ако изадјес, бленто си, ако не мозда јос веци. Проблем је у законима који дозвољавају овакве кредје. Мени није јеасно засто сваки градјанин РС не би могао гласати постом и после тога проверити како је гласао. Предуслов је да се гласацки материјал дели искљуциво на основу ЈМБ. Тацка.

Name

Робин Худ

03.11.2018 11:00

Сви папци који су код Рудоње су трговали са њим и то је одавно познато да за то има тим који преговара и који уговара преласке....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

03.11.2018 11:08

Само гази багру,нико не добија оно сто не заслузи,засто је то тако зна мали и ниста није дзаба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зашто се чудите

03.11.2018 11:11

Ви сви добро знате кога бирате за одборнике и посланике. Немојте се чудити јер већина вас који кометаришете гласа и за много горе личности од Костадина. Најпродуктивнији и најспособнији су или отишли или само што нису отишли. Нема потребе за чуђењем јер већина народа који је остао овдје да живи и не планира отићи вани, отприлике је на нивоу оваквих посланика или одборника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

03.11.2018 11:56

Ја сам на изборима гласао само за та неке младе перспективне кандидате, али они због ових рудоња нису ни прошли, јер су рудоње међу првима на листама увијек а млади им служе само за привлачење бирача

Name

Е мој Милијане тудуме

03.11.2018 11:29

Је ли ти Милијане тудуме неко објаснио да се снимљени разговори на суду не признају као доказ.А изгледа да то не зна ни зворничка полиција .То се сматра незаконито прибављеним доказима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

03.11.2018 11:50

Да раде судови и полиција све је доказ на суду.Све је доказ или све може послужити као доказ а поготово данас у ери дигитализације.

Name

Бураз

03.11.2018 12:15

Не треба то суду као доказ него народу. Кад народ узме у руке усрану мотку ни ти се нецес зауставити до јадранског морс. Бураз

Name

Ратко

03.11.2018 12:44

Па ова олос и јесте направила такав закон да се то не мозе признати на суду, али као сто реце Сесељ, мени је битан суд јавности. Е, ова двојица лопова, да лопова јер краду оно сто није њихово, це да пукну медју народом. Пазоте, ста вам вреди зивот кад се народ исмејава, зао ми је поколења који нису криви сто су им предци такве будале.

Name

Дуца

29.12.2019 08:12

Ко то казе снимљен разговор ите како мозе да буде доказ на суду

Name

Цаца

29.12.2019 08:16

Дали неко зна гдје се канцеларија сипе налази у Зворнику пријетње су ми упуцене дјетету полиција ниста непредузима.Јел прије 4 дана дјете ми је од стране комсије био нападнут пресрео га на путу попријецио возило и са зељезном сипком кренуо на њега да га убије а затим са дрзалицом дузине један метар коју је имао исто у ауту

Name

Студент

03.11.2018 12:04

Овај Милијан је мало луд човјек колико ја знам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није луд

03.11.2018 14:20

Милијан се бори за овај народ ,а теби су дали 2 км допуне да написес такав коментар ,ту је велика разлика

Name

М.М.

03.11.2018 15:02

Ха ха ха Милијане благо теби.

Name

Улог

03.11.2018 12:22

Васиц 15година губи изборе у Зворнику. Цовјек је побјеснио. Не зна ста ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

03.11.2018 12:24

Свака цаст тразили сте гледајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угасити СДС

03.11.2018 12:30

Странка коју су основали наумнији Срби у тадасњој БиХ је дозивјела да Коле Васиц буде потпретсједник. Срам нас било ста смо дозволили. Вријеме је да се СДС угаси да се висе не компромитује. Оно сто ваља у СДС да оснује нову странку и отараси се сљама. Сви у ЗВ знају ко је Коле. Назалост али је тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не, Не, и Не

03.11.2018 12:44

Не слажем се да СДС треба угасити, али да га треба ресетовати то је више него јасно. Вукота има све предиспозиције да то уради, ако буде имао храбрости и воље да се бори са вјетрењачама. Убрзо ће се ствари на политичкој сцени драстично мијењати. Ко ово преживи вјечно ће живјети

Name

Дервента

03.11.2018 13:43

СНСД изгледа као двери паклене које примају сво зло овога свијета! Када некоме псујес дијете то говори све о тој особи,какав болесник морас бити да би некоме псовао дијете?! Надам се да це СДС пронаци снагу да се избори са папцима спавацима који само цекају када це се активирати и запоцети своје паклене работе! Сада се види да су *папци* најјаце орузје рудоње од Бакинаца! Ми се налазимо у једном недемократском друству у коме царује воља(лудило) мале групе људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

03.11.2018 13:51

Браво милијане стојановићу ,ако Бог да будуци предсједник сдс зворник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

03.11.2018 14:29

Читајући коментаре схватио сам да многи незнају да је додик тај шљам купио и то за ситне паре . Као они су одједном схватили да требају са првим дезертером рс. У коалицију. самим тим су и подржали крађу гласова ту причу око крађе више нетреба ни спомињати због прелета тих папака миле је добио што је хтео. Питам се гдје су сад они борци који су протествовали против Обрана кад је шуровао са турцима па ово је горе шуровање тешко се нама са овим лопурдама.

Name

Какав сноб

03.11.2018 14:30

А на то пуца Милијан. О мој Боже какав је ово лик. Набацио тему у коментарима да види како стоји. Хах.

Name

Тата купи ми ауто....

03.11.2018 14:37

Е мој Милијане сад си показао да ти је кандидатура за одборника била превелики залогај. Ниси ти за пилитике, окани се.

Name

Расо

03.11.2018 16:15

За разлику од већине милијан је за примјер ,млад поштен цијењен ,само сто му је багра покрала гласове

Name

Баја до Јаја

03.11.2018 14:22

Ово могу само решити Браћа Гогић боксери из Лознице..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој......

03.11.2018 18:10

о браћи се зна све осим оно што знају само они који их познају изблиза ја сам један њих. Према томе, имају кратак фитиљ, брзи су на обарацу, и не гледају никоме у фацу. Хладни и гладни.. .... и с њима мораш потегнути први, иначе те "упуцаше". ЈБГ искуство је стршна ствар. Или га имаш, или га немаш. А они су га стекли у борбама. Прса у прса и на првој линији. Фрижидер, мотоклултиватор, шпорет, трактор, шаренка, руменка...

Name

?

03.11.2018 14:24

Овај Милијан сам себи пише коментаре. Очигледно. Какве измишљотине. Шта рећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Окушај се

03.11.2018 15:36

Милијане предлажем ти да оснујеш партију са тим СДСовцима које подржаваш па се тако пронадјеш гдје си.

Name

Не подваљивати

03.11.2018 15:44

Па Милијан је члан ДНСа Зворник и радио за њих. Какав је ово подвала натпис.

Name

Борово

03.11.2018 15:48

Нема децко сколе није заврсио ни основну ,Немозе свако основати странку,зато су га и избацили ови из СДС-а

Name

Ма да

03.11.2018 16:16

Има милијан школе а бога ми има и оно сто ти сигурно немаш

Name

Пукоше браћа

03.11.2018 16:20

Плачи мала плачи, осто сам на Рачи. Пукоше Васићи. Сада ће им се вратитити оптужнице за догађаје из рата. Пукоше браћа

Name

Кајја до Yаyа

03.11.2018 16:21

Храбро од дечка ако се зна да ови као једу малу децу. Мора да дечко има јаке адуте.

Name

Гилy Гилy

03.11.2018 16:22

Муња из облака је овај Стојан

Name

Профитет

03.11.2018 14:40

Доста је овој земљи лопова , збимо редове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ја

03.11.2018 16:17

Мало нас је остало да збијемо редове, а имамо и доста папака. пукла би омца

Name

Курбалија

03.11.2018 16:19

Ко заиста влада Зворником Дебели или Васићи

Name

Миш

03.11.2018 15:31

треба тога Васића набит на колац

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ МИШО

03.11.2018 16:16

Мишо брате, није ваљда то заслужио

Name

знаш ли њиха

03.11.2018 16:18

Мишу, познејеш ли ове далтоне. одакле су

Name

Зворник

03.11.2018 16:06

Упозоравао сам људе из сдс да Васица и Петровица искљуце из странке пре избора,јер сам знао (дао сам им доказе да раде против сдс) . Вукоти сам посао, Пандуревицки .... јбг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будјо

03.11.2018 16:15

Малог за прешедника СДС-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја 1979

03.11.2018 16:44

Ти волис њу, а тебе ја о да ли то она зна ма и да зна нек ми те да јер ноцас сам Неваљала :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

03.11.2018 16:55

Све ово сто се десава у Зворнику задњих дана је права катастрофа.Морало се прије...много много прије реаговати на ове појаве папака.Инаце, браца Васици поодавно тајно раде за СНСД и потказују цланове СДСа Зорану Стевановицу Дебелом.Први пут су то урадили 2012 године кад су продали 2000 гласова у мјесним заједницама од Козлука до Пилице.Увеце су са црвеном сектом договорили да Огњен Павловиц додје испред зворницког СДСа у З 15 и да се направи физицки сукоб, како се у продају гласова СНСДу не би нимало посумњало.Те године и тим изборима, Драгомир и ова гњида Коле поцели су издају СДСа.После тога, 2014, 2016, 2018 продаје Зворника и свих зворницана (без обзира на националбост) редају се као на траци.Сви избори су продати. За овог момка, Милијана, цуо сам давно......јос 2008 године.У вријеме пуне доминације Црвене Секте у Зворнику.Тад је био врло мали број зворницких момака у СДСу наспрам стотина и стотина Додикових и Стевановицевих сектаса и присипетљи.Сви ти тадасњи активисти СДСа у Зворнику (Лука, Соко, Муња, Јовициц, Карисик, Миљановиц, Несо из Јардана, Кулиц теквандоиста, мали Влациц,Јовица са Сцемлије, Владо Продан, Срле Ристиц и Пиле из Б блокова,Бурек и Буги с Гробница,Цеца Миловицка, Милијан овај из Пилице,Филип из Српске Вароси,њих јос десетак с Улица не сјецам се висе имена знам фаце из царсије) су у периоду од 2006 па на овамо имали углавном ОГРОМНИХ ПРОБЛЕМА.Сто физицких(на Луку и јос неке је било насртаја), сто вербалних, сто егзистенцијалних.Све су то момци и дјевојке за примјер били и остали.Али су због свог ИСПРАВНОГ става и друственог активизма долазили у сукоб са локалним СНСДом и због тога вецина њих или није могла, или је теско налазила посао, или је просто напустала Зворник и ове насе несретне просторе као и сви други зворницани.....Неки од њих (ријетки) су се снасли колико толико, али увијек им изнад главе виси Дамоклов мац.Због лосих и готово немогуцих услова за рјесавањем егзистенцијалног питања, неки су отисли у Србију, неки сиром БиХ а неријетки су и они који су отисли у иностранство (сиром Европе или у Америку као ја).Све њих браца Васици годинама су продавали и продају их онако "инсајдерски " изнутра....Руководство СДСа хитно мора да стабилизује ситуацију у Зворнику.Он би могао бити кљуц побједе против Додика.А о овим небулозама сувисно је говорити.....Коле је обицна кукавица.ПАПАК Нема он срца напаст ако нема неког са собом.Цак и многи Брњицани су револтирани задњим десавањима......Поцели су му окретати ледја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгомир

03.11.2018 18:59

:) Пола их је запослено... Види се да ниси обавештен, да им само знаш примања, поготову овима што је на њих било насртаја :)

Name

хехехе

03.11.2018 17:02

Овај мали висе лици на Горана Милосевица него на Колета

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре хе, хе, хе

03.11.2018 17:51

Па мора лицити на Горана кад га је он направио. Није му од бога, него од рода. Ре ха, ха, ха. Зато је мали и дрцан. На Гогија. Кад мали сазна ко му је прави бабо бице белаја

Name

Српска Варос

03.11.2018 17:53

Ко је сад па тај Горан Милосевиц. Таман смо се навикли на ова два лика, оца и сина, а ти убаци трецег лика.

Name

ЗВОРНИК

03.11.2018 20:14

А још једна папчина која се покатоличила да би ушла у вијеће народа.

Name

Активиста

03.11.2018 17:32

Е шта је све урадио велики штрумф Драгомир Васић против СДСа па то је нај већа туга.А никада ниśта неби био без свог баџе бившег преседника владе поштеног Козића.Довели су СДС до пропасти ни њихова економија више не жели гласати за њих Дебели им допустио да украду неби имали ни ово мало гласова.Коле дипломирао јуĉе менаџмент код Цицка на Сокоцу. Пре десет година 70% општинског одбора напустило због браће и кума Славише Бојан и католик Горан то је преседништво у Зворнику јадно.Исĉлањуј Вукота па да спашавамо странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Активиста

03.11.2018 18:20

Свака ти част. Спашавајмо Вукота зворнички огранак СДС-а

Name

Матза Дисцретзија

03.11.2018 18:12

Било је неких покушаја да дам једном од браће. нити платише нити, гребаше. Послије сам се упитала да ли сам ја још увијек атрактивна или је нестало пара. А лијепо се плаћало, и наплаћивало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чиста десетка

03.11.2018 18:15

Са малог Милијана добар маркетиншки потез. Нигдје се не види да су су то отац и син, а сви прихватили да јесте. Како Милијане знаш да су они. Нигдје не пише. Или имаш њихове телефоне, што би било логично. Али, онда не би питао "ко си", "шта си"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре десетка

04.11.2018 05:47

Покусавас да бранис васице,али знаш оно лијали васици па долијали ,у будуцем времену васици нетребају никоме

Name

Зока

03.11.2018 18:17

Нисам знао Коле да си тако прост. иначе те не би примио у секту. Мисмо ти друже фин и културан свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАМБЕРА

03.11.2018 18:56

Највеће зло које је задесило Зворник није рат него браћа Васић. Истерали су све образоване људе из Зворника јер нарцисоидни Драгомир није могао да поднесе да неко има већи степен образовања од њега. Протјерали су својом политиком велики број доктора, инжењера и магистара а на њихова мјеста док су били на власти убацивали су своје Брњичане са купљеним дипломама из Суботице и Ниша а многе и из Приштине . Уништили су инфраструктуру града и од индустријског центра направили палангу одобравајући дивље градње и надоградње зграда како ми те исте станове наштелили за мале паре својим рођацима. Најежим се када чујем у кампањи да причају о поштењу а прије само 20 година дошли су са кесом у руци сада је сваки од њих двојице тежак бар 10 милиона марака. Коле је психопата и један неартикулисани мутант који познаје само силу и вријеђање и њима је сасвим нормално да на рекреацији један другом псују мајку иако им је мајка иста. Мислим да у Зворнику СНСД нема много присталица али када треба да се бира између два говнета изабереш мање. Ови исто узимају све себи али бар не туку и не пријете. Сјећају се зворничани у рату Колетове полиције која није видјела муслимана читав рат али су зато тукли борце и пљачкали жене по пијаци а и о убиству има свашта да се каже. Због тога СДС у зворнику док је Васића неће моћи имати озбиљнији резултат. Ја сам са њих био усмрђели сарајлија чије радно искуство и диплома може да ми по њиховим ријечима служи само да обришем дупе а то што сам у бившој СФРЈ имао 19 регистрованих патената од којих је 12 кориштено и дан данас се користе у електротехници то је за њих смјешно. Зато сам и отишао у Аустралију и сада водим бизнис и запошљавам 79 радника а Аустралијска влада ми је поклонила објекат и дала новац за почетак. Волим РС , волим и Зворник јер сам живио 9 година у њему и сада патим за тим градом али ту живота нема док се не похапсе Васићи , Митровићи, Мијатовићи и сви послератни профитери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Камбера

03.11.2018 21:55

Свака ти цаст мајсторе. Ем лијепо писес, ем лијепо описујес. Ове брацу далтоне описа за цисту десетку плус. Кад боље размислис направили су ти огромну услугу. Да нису били такви, мозда никада не би отисао у свијет. Исто сто су и Срби направили нама Козлуцанима. Ево нас у Аустрији и мало је оних који нису успјели. Ко гребе висе Козлук и носталгију. Гледај од цега се зиви. Зато, хвала Србима сто нас не побисе него само иселисе. Сада ко хоце да се врати, мозе. А ко да се врати у ту босанску вукојебину. Није луд нико. Оду људи, као и ја, обидју куце схвате колико су сретни сто су отисли, и врате се у Бец. Љепота бозја

Name

Идеални

03.11.2018 21:58

Каква је дрзава ови Васици и њима слицни (Дебели, Споменка, обрен, Лазо) су идеални. Уклапају се ко јарам воловима

Name

Туга

04.11.2018 07:31

Ала га Камбера описа. Колико је таквих способних људи побјегло због РС у свијет. На крају це остати само зохари који це се поклати измедју себе јер неце бити висе ниста да се пљацка. А мозда је то нецији пројекат да се БиХ испразни. Ниста се не догадја слуцајно. Слуцајно се ни у дјевојке дијете не надје

Name

Патриота са портала

04.11.2018 08:23

Све сам јунак. Говорите како је неко неког издао, а кад додју избори сви узмете 50 км. После сте јунаци и патриоте по порталима. Е тако је и овај добро познати децко из пилице узео паре, па се мало заиграо на две столице.

Name

РЕ КАНБЕРА

04.11.2018 11:07

Господине у свему вас подржавам.Предлажем вам да ви из дијаспоре оснујете своју странку.Погледајте састаните се и организујте да ли вИ из АустралиЈе и САД.Или ћете проширити на дијаспору из Европе.Региструјте се у суду у Републици Српској и почните да организујете наше људе који имају држављанство БиХ да могу гласати путем поште.Наравно потребно је извршити одређене провјере да ли се сви ти људи који су заинтересовани за гласање налазе на бирачким списковима.Наравно то изискује одређено вријеме и новац.Па и не баш толики новац јер то може свако провјерити али може дугорочно дати резултате да се свргне ова ненародна власт

Name

Добој

04.11.2018 00:31

КО ЈЕ УБИО БРАНИСЛАВА ГАРИЦА И НАРУЦИО УБИСТВО???????????!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Који врх

04.11.2018 05:40

Овакви као Милијан треба да воде СДС ,а не они који намају м..а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

04.11.2018 10:35

Индијанци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Китовница

04.11.2018 15:45

Није ми јасно како зна да су они. Види се да пита ко сте, ста сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коса Баре

04.11.2018 18:09

Ајде мајцин сине, стисни па сада додји у Г. Пилицу да људима дрзис предавање. Ми вам скупљали гласове а ви пријетите насим полетарцима. Не би се до Зворника зауставили кад на вас напуцкамо дзукеле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куснаме

04.11.2018 20:02

Довољно је видјети ста возе Васици а ста вози Миљан

Name

Пусула Мусула

04.11.2018 20:04

Прва ствар коју су рекли Васици кад су досли у ЗВ је да нису вјеровали да има веца селендра од њихове, и да це од ЗВ направити велеград. И одмах се дали на бесправну изградњу. Да не губе вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Је Бела Циз Мица

04.11.2018 20:10

Све му је дзаба. Снимак не мозе користити као доказ. Бела Цизмица оборила ту теорију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змајевац

04.11.2018 20:13

Малога це јос оптузити за неовластено снимање. Од зртве це постати Дзелат. Багра је то, сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Змајевац

04.11.2018 20:21

Управо тако це и бити. Ко це ово дијете застити.

Name

Млади, и само Млади

05.11.2018 20:41

Говедарица у свим општинским одборима треба драстично подмладити руководство. По цијену да у почетку изгуби дио гласача (који и нису неки гласачи, ако подржавају старе лоповске дртине), али да касније стекне повјерење код поштеног свијета. Ови СЕКТАШИ неће вјечно трајати. Сада су побједили на крађи резултата, али и томе ће доћи крај. Ако већ није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум Миланче

05.11.2018 21:47

Зашто се зворнички МУП још не оглашава по овом случају. Ово је горе од тероризма који се десио у Зворнику.