Prijetnje mladim SDS-a u Zvorniku

Aktivista SDS-a iz Zvornika Milijan Stojanović prijavio je zvorničkoj policiji telefonske prijetnje koje su mu uputili bivši potpredsjednik SDS Kostadin Vasić i njegov sin. Prijetnje su uz pomoć mobilne aplikacije snimljene i predate MUP-u.

Republika Srpska 03.11.2018 | 11:06
Prijetnje mladim SDS-a u Zvorniku
Stojanović je za naš portal potvrdio ove informacije i tvrdi da ne zna zašto se Vasić obrušio na njega, te da pretpostavlja da je razlog njegov status na fejsbuku na kojem je podijelio vijest da je Vasić isključen iz SDS.

”Prije dvije godine, na lokalnim izborima, bio sam kandidat SDS-a za odbornika, i uprkos blokadama braće Vasić osvojio sam 1.200 glasova. Tada mi je postalo jasno da njima stranka služi za trgovinu sa Zoranom Stevanovićem i da su prodali lokalne izbore. Tu smo se razišli i zbog toga od 2016. godine više nisam htio da budem član Gradskog odbora. Ne želim da budem marioneta Vasića za trgovinu sa SNSD”, kaže Stojanović za naš portal.



Milijan Stojanović

”Na ovim izborima, prekinuo sam glasanje na biračkom mjestu Donja Pilica jer su aktivisti SNSD-a ulazili sa lažnim listićima, i pozvao BN TV da to snimi. A onda zvornički SDS, odnosno braća Vasići, kažu da je u Zvorniku sve proteklo u redu.To nije tačno, u Zvorniku je bila ogromna izborna krađa uz amin Vasića’, dodaje on. Stojanović ne krije da je podržao odluku predsjednika SDS Vukotu Govedaricu da iz stranke isključi Kostadina Vasića.



Milan Vasić

”Samo par sati nakon što sam objavio tu vijest, prvo me nazvao Kostadinov sin , a onda i on. Pošto imam aplikaciju koja snima sve razgovore, snimke sam predao policiji. Eto, sada su se sjetili 2014, a ona im nije smetala 2016. godine da budem na listi SDS. Valjda im smeta što sam i 2014. i sada podržao Aleksandru Pandurević koju patološki mrze jer nije dio njihovih igara i njom ne mogu da diriguju”, kaže Stojanović.

”J… ti Milijane majku u p…, uzeo si pare 2014., j… ti majku. Je li ti jasno, sutra sam u Pilici”, prijetnje su Kostadina Vasića, dok je njegov sin otišao i korak dalje pa prijetio i nerođenoj djeci:

”Znaš li šta si uradio 2014.godine? J… ti i dijete kada ga budeš imao, i mater i oca i sve. Sutra ću doći u Pilici, jesi li čuo? J… li ti m… mrtvu”.

Stojanović priznaje da se plaši za svoju bezbjednost pošto je riječ o licu sklonom nasilju.

Naime, Okružno tužilaštvo u Bijeljini je, prema saznanjima našeg portala, podiglo optužnicu protiv Kostadina Vasića za nanošenje teških tjelasnih povreda. Vasić je, prema optužnici, zajedno sa Todorom Nikolićem, polomio vilicu i nanio teške povrede svom prvom komšiji i rođaku Ljubiši Vasiću.

Poslušajte snimke prijetnji Kostadina Vasića i njegovog sina:





(Istok)

Komentari / 130

Ostavite komentar
Name

boze sacuvaj

03.11.2018 10:12

Poslanik u NS RS, eto vam ga... Zemljo otvori se!

ODGOVORITE
Name

RE

03.11.2018 11:33

Šta se čudite, to će uskoro postati obrazac ponašanja. Privatna država

Name

Re

03.11.2018 11:40

Ova "braca Vasic" su veliko ljudsko i politicko zlo, te ocigledno ne prezaju od najbrutalnijih metoda. Braca Vasic su jos 2012. godine, uslovljeni od tadasnjeg direktira SIPA, kadra SNSD-a Gorana Zubca, odnosno od inspektora iz SIPA tada lojalnih Zubcu, da moraju "prici" SNSD-u i raditi za SNSD, da bi Dragomir bio "postedjen" krivicnog gonjenja. Inace,Zubac je u SIPA zastupao dvije politike: 1.politiku licne koristi, 2.politiku djelovanja za SNSD; te zbog svog kriminalnog djelovanja u SIPA je i krivicno odgovarao, nisu ga mogli u potpunosti od toga spasiti ni uticaji SNSDa na pravosudje BiH.Zakljucak: covjek je bio u toliko afera, da je na kraju morao za nesto odgovarati. Predsjednik SDSa, gospodin Vukota Govedarica, posten i korektan politicar, covjek koji nije spreman na trule kompromise, mora sa svojim saradnicima, u sto kracem periodu rjesiti se svih kadrova u SDS koji su poput brace Vasic, po cijenu trenutnog gubljenja jos poslanickih mjesta, gradskih i regionalnih odbora, te iskristalisati i isprofilisati Srpsku demokratsku stranku kao najozbiljniju opozicionu partiju, u kojoj nema mjesta za mesetare poput Vasica i drugih. Ovi ljudi, kao Vasic i drugi, svojim djelovanjem su direktno radili protiv Vukote i drugih postenih ljudi u SDS, a sada pokusavaju da u potpunosti preuzmu SDS, stranku koja je brend, jer oni bez loga SDSa, bez obzira na trenutne pozicije, osvojene mandate, NE VRIJEDE NISTA.

Name

Bravo Mali

03.11.2018 11:44

Sada ce zvornicki policajac broj jedan da pohapsi dodjose posto je i sam dodjos. Ovo dijete neko treba zastititi. Govedarica da ga postavi za sefa zvornickog SDSa. Decko je iskazao hrabrost, a takvi nam trebaju

Name

Sokolac

03.11.2018 12:07

Bravo momce neka i ovim zvornickim papcima neko pokaze zube. Puna podrska. Sokolac

Name

Pravda

03.11.2018 12:23

Pravda za Mladog SDS ovca. A zatvor za siledžije. Ne daj se momče uz tebe je narod. Pošteni.

Name

RASPUCHIN

03.11.2018 12:33

Све је ту јасно и сада свако може видјети да су избори изрежирани а Васићи и много прије избора купљени од режима. Доказ тому је преко 90% гласова за Васиће (и још неке) у Зворнику јер се само на тај начин могу легализовати њихови мандати. Ово "легализовати" колико се може тврдити да су гласови легални.

Name

HITNO STAV SDSa

03.11.2018 12:45

Hoćemo hitan stav vrha stranke. Ne sutra, ne prekosutra. DANAS. ZVORNIČKIM DALTONIMA KAKO NEKO REČE MORA SE STATI NA REP I NEMAN POSTAVITI TAMO GDJE JOJ JE MJESTO. NA SMETLIŠTE ISTORIJE.

Name

Crvi Zvornički

03.11.2018 13:32

Vasići već godinama rade za SNSD i to znaju svi u Zvorniku. Sada ga je, kao protivuslugu, zvornički SNSD izglasao da bi bio neki faktor i papkarenjem došao do neke kinte. Providno Vasići. Međutim, problem nisu vasići&CO, nego vladajući koji ih kao trakve primaju. Ko proda majku i oca sutra će prodati strinu i strica. I to čeka SNSD kad počnu da posrću, a ubrzo će.

Name

Ikrčag ide na vodu dok se ne razbije

03.11.2018 13:38

Za sve ovo je kriv vrh stranke od prije nekoliko godina. Prije Govedarice. Sve se znalo ali se se glava gurala u pijesak. Zbog nečega što je sada došlo na naplatu sa kamatama. Bolje jednom udariti glavom od zid nego vući godinama problema da bi se on onda nagomilan sručio na glavu onim koji ga nisu htjeli na vrijeme rješavati

Name

dara Mara

03.11.2018 13:39

Koja je to drskost i bezobrazluk. Znaju da će ih momak snimati, ali mu svejedno prijete. Znaju da imaju zaštitu u lokalnoj ali i široj vlasti. Drugim riječima u policiskim strukturama

Name

Hladan servis, uz vruće pivo

03.11.2018 13:42

Ovaj mali je sve prijavio policiji radi reda, ali on neće stati ni ostati na tome. Poznavajući ga nikada neće oprostiti psovke koje su mu na ime potpomstva izrekli mali miševi mekinjaši zvornički. mali ima leđa (čitaj damu) a da ovi daltončići to i ne znaju. Miran je i povučen a takvi su najopasniji. Ne opraštaju

Name

RE Raspuchin

03.11.2018 13:44

Tako je buraz, izbori su namjesteni i kao takvi bice ponisteni. samo niko nece da kaze Lakiju, i on je malo zbog toga nervozan. Ako su braca ujaci smirili bracu crnogorce, pa bracu makedonce, a prije toga bracu aljbance, rumune, bugare....mi cemo im doci kao poslastica. slag na tortu. ovi nasi drekavci to ne znaju, a niko nece ni da im kaze. Aferim

Name

Re NA re

03.11.2018 13:51

Neko gore dade najtacniji komentar za bracu Vasice i one koji ih stite. vasici su ucijenjeni, jos od rata pa naovamo, ali i za mirnodopski doprinos pljackanju zvornicke opstine. I ptice na grani to znaju. Prema tome, Vukotina odluka je ispravna ali malo zakasnjela. Ali, bolje ikada nego nikada.

Name

Žuta osa

03.11.2018 13:56

Svi znaju da je Stojanović miran povućen i pošten. A prije svega mlad. Ali ljuta guje. Ovi stakori zvornićki su pokušali da ga uvuku u svoje prljave rabote ali je momak odustao. Vidio skim ima posla. .ebali su vasići ježa u grbava leđa. Bolje im je da se ne upoznaju sa snagom omladinca koji iza sebe ima rodbinu i prijatelje koje vasići mogu samo sanjati Sada je policija i pravosuđe na isputu. Koja JADNA, policija i pravosuđe kada je sve u rukama jedne osobe. Predstavnika sekte koja nam krv pije od još od Mehmed Paše Sokolovića.

Name

Pravda

03.11.2018 14:10

Braću dalton je odavno trebalo poslati na deponiju smeća, pošto i jesu smeće nevidjeno. Matori dalton Dragomir je prije izbora bio u Bg kod Vučićević službi gdje je već dogovorio da će raditi protiv SDS i Vukote. Puu kakav šljam od ljudi!!!

Name

Belegija Loznica

03.11.2018 14:52

Ima li sanse da ovaj slucaj preuzme SIPA jer ovi zvornicki slugani koji se adazivaju na policijo hapsi ne mogu prebaciti ni preko Drine. Nece rijesiti nista jer ne smiju

Name

Messi

03.11.2018 15:44

Vasići što je driblali , driblali. Nema više. Udarili je na osinjak. Sve ono što su zaslužili u ratu, a nisu dobili, dobiće sada. Na kašičicu. Malo po malo otićiće u zaborav, a ovi njihovi poslušnici donosiće im cigare. U Foču

Name

Svilen gajtan

03.11.2018 15:46

Kaki je taki je ovaj Vasović je bolji od esendeovaca Šolajićke, Markovićke. Prodanovićke, Stevanovićke.... Čovjek ima stav...Sve što je Debelom obećao, ispunio je . Ruječ je riječ...

Name

Karalija

03.11.2018 22:00

Jos se ne oglasava vrh SDSa

Name

Shaban o Glumine

04.11.2018 07:34

Sad ce interesantno biti vidjeti kako ce postupiti zvornicka policija na celu sa prodanom dusom Sabanom

Name

U3PM

04.11.2018 17:36

Ja mislim da je nasa politika u RS sva otisla U3PM. Ne zna se ko je grdji, vlast ili opozicija. Nigdje se ne moze procitati program neke od politickih partije, nego samo kako ce podijeliti fotelje. Narod, odnosno glasaci, sluzi im kao potrosna roba, i sredstvo da za malo para dodju na vlast. A onda deri brate i kradi kao da je Alajbegova slama.

Name

Mica Troftaljka

04.11.2018 17:41

Ako Milijan istraje dogurace do predsjednika opstinskog odbora SDSa za Zvornik i okolinu. Sada ne bi smio da posustane. Govedarica odmah da ga postavi za povjerenika i da mu sva ovlastenja. Ovi okolo ce malo lajati, ali, posto su se vec uhljebili kod Guzonje, brzo ce ih proci. Sve dok im SIPA ne zakuca na vrata. A tu smo negdje

Name

Turundzilo u boji

04.11.2018 17:47

Vasici nakon ispadanja iz igre ni SNSD nisu vise interesantni.

Name

Kula Grad

04.11.2018 17:48

SIPA da nastavi postupak protiv brace za ubistva. Nema vise Zubca da hin stiti

Name

Pauk

04.11.2018 17:59

Niko se ovdje ne upita kako Koki postade sef urbanizma a u Zvorniku u opoziciji. Ja mozda znam, ali necu da kaze.

Name

DaraMaraKakaBilo

04.11.2018 18:05

Ko macem sijece od maca gine. Ko sije vjetar, poznjece oluju. Ko drugom jamu kopa, sam u nju upadne. Ko drugom prijeti, sve mu se osveti...

Name

Dno-Dna

04.11.2018 20:26

Koji blamaza. Tako ugledni ljudi u Zvorniku da padnu na tako niske grane. Sada se vidi da su isti ko i clanovi vladajuce SEKTE

Name

Racionalno razmišljanje

05.11.2018 12:01

Vukota, zovi Hadzi Jovana Mitrovića, jedinog opozicionog političara u Zvorniku, i sjedinite stranke. Neka Hadzija preuzme regionalni odbor SDS u IJ 7 i uz njegovo iskustvo i podršku SDS-a jedino u takvoj varijanti možete se nadati dobrom rezultatu u Zvorniku. Sve ostalo nema više smisla glasati za opoziciju.

Name

RE Racionalno mšljenje

05.11.2018 20:38

E moj prika, taj Hadži Mitrović ti je gori od Vasića. Bilo bi "sjaši Kurta da uzjaši Murta" . Odkud ti takve ideje. Hadćija je pljuvao po SDSu više nego i Bajini puleni. Koliko je osvojio glasova u Zvorniku Hadžija. Meni lično je simpatičan, ali ga je pregazilo vrijeme.

Name

MAKSIME

05.11.2018 20:58

KOJE POVJERENJE GLASAČA U zVORNIKU I OKOLINI UŽIVA MITROVIĆ. NE LUPAJ GLUPOSTI.

Name

Milos

05.11.2018 21:15

Tačno je da je Hadzija pljuvao po Vasićima i takvom SDS-u, a ne generalno po SDS. Ne treba miješati babe i žabe, treba biti pravedan pa reći onako kako jeste. Ako je Vasić SDS, onda je pljuvao po SDS-u. Tačno je da je podržavao Vukotu više od Vasića i svaka mu čast na tome. Osvojio je glasova više nego što bi ijedan zvornički političar kada bi bio u čistoj opoziciji samo 2 godine, a ne kao Hadzija koji im prkosi već 9 godina. Po mom mišljenju on je ubjedljivo najbolji političar na ovim prostorima. Ja se odlično sjećam činjenice kada je otišao sa mjesta načelnika opštine da je ostavio u kasi nešto više od milion, a danas je opština zadužena preko 30 miliona. I ja se slažem sa prethodnim komentarom da treba Vukota zamoliti Hadži Jovana da preuzme SDS u ovoj regiji (ako je Hadziji vise i stalo do politike). Narod je postao iskvaren do srži i nema nama spasa, taman da Isus siđe ponovo, ovi antihristi bi ga protjerali. Neka nam je Bog na pomoći.

Name

someone

03.11.2018 10:17

Sami smo mi krivi za ovo,kad ovakav šljam može da kupi narodnu volju. koliko li je još narod spreman da trpi pojedince u ovoj državi,ne treba ove vasiće kazniti već ići dalje da vidimo gdje je ta granica i šta posle.

ODGOVORITE
Name

RE Someone

03.11.2018 13:47

Narod u genima ima usadjenu osobinu cutanja i trpljenja. Knez Milos je nekad davno pitao sta radi narod, pa kad su mu rekli da cuti, naredio je da se popusti kais-. A ovi nasi ga stezu dok ne dodje do guse A onda ce biti, spasavaj se ko moze ali ce biti kasno. Uzdravlje. Amin Boze

Name

Nabaci mu na volej

03.11.2018 15:49

Al se nasuka vaske. novi predsjednik sds-a za birac ga navuce i nasuka. sada ce on revi da to nije njegov glas i da je sve montaza, a li jbga niko mu nece vjerovati. svi u ZV prepoznaju njegov ženski piškavi glas. za ovoga momka nije niko znao izvan zvornika iako je aktivan nekoliko godina, a sada ga vasici izbacise u orbitu. bolju reklamu nije mogao ni poželjeti. jos samo ako to bude zano iskoristiti, napravi dečko karijeru

Name

Mica Trofrtaljka

03.11.2018 16:03

Braća Vasići prvo da polože račune za sve što su radili za vrijeme rata. Zašto ga je PASI (Baczu) oslobodila od odgovornosti i ko im je to sredio. Sve se zna ali ljudi ne smiju da pričaju. Boje se režima koji vasiće štiti. Sve do jednom.

Name

Gara Gara

03.11.2018 16:07

Gariš li se sada. Kako se nasukaše ko pravi PAPCI. Tako iskusni politišari, papanskog profila, nisu smjeli sebi dozvoliti da se tako jeftino sami nasuču. A nasukaše se. Oni koju su prije nekoliko godina izmislili papkarenje, a ne Bela Čizmica, padoše ko bekani. jadnici. Otpadnici roda svoga.

Name

Kurshum

03.11.2018 16:13

Kada sam pročitao i čuo snimak nisam mogao da povjerujem.kako se sje..aše otac i sin. Ko će kome sada cigarete donositi u zatvor.

Name

Meni nije jasno

03.11.2018 10:20

Zašto ovi omladinci kasne kao što je kasnio i Bosić.Ovdje su se stvari trebale brže rješavati.Ovaj mladić ako je 2016 skontao da Kostadin Vasić radi za kriminalca Stevanovića to je odmah trebao prenijeti rukovodećim ljudima u stranci.Vasića je odmah trebalo izbaciti iz SDS.Tako je i Bosić trebao uraditi 2012 i poslušati Aleksandru Pandurević da se izbaci Nenad Stevandić iz SDS

ODGOVORITE
Name

Rocevic

03.11.2018 11:35

Jasno je tebi, ali se pravis lud. Ustvari, ne pravis se lud, posto si vec lud. Za kombinatoriku i spletkarenje zvornickih brace daltona sa SNSDeovcima iz Zvornicke regije vev godinama znaju u vrhu SDSa, ali zbog mira u kuci nisu preduzimali nista. Sada im se vratilo kao bumerang. Trebalo bi malo pretresti i ratnu proslost ove brace.

Name

RE

03.11.2018 12:30

Idi jarane ti u Zvornik i izbaci nekoga. To ti je leglo mafije i kriminala. Balkanska ruta i raskrsnica. lako je palamuditi iza tastature. A momak je smogao hrabrosti i stvar prijavio. Da vidimo hoće li neko sa državnog nivoa reagovati. Mektić, itd. Ovo prevazilazi lokalne okvire

Name

Koje rukovodstvo

04.11.2018 05:42

Treba novo rukovodstvo ,prošla su vremena kad su slijepci vodili za narodnog heroja Bravo Milijane

Name

Pilica

03.11.2018 10:21

Pa i treba ga prebiti.dodji u zvornik pa pobacaj kutije.Ti glumis neku silu u pilici.A sad te lafo strah

ODGOVORITE
Name

Junacina

03.11.2018 14:08

Jbt sto si ti hrabar.

Name

Jak

03.11.2018 14:24

Odeš ti majstore u zvornik i pobacas kutije ,a ne krijes se ko mis i još komentarises

Name

Mladic

03.11.2018 15:51

Kazu Omladinac SDS-a,PA OVAJ MILIJAN JE STARI OD VASICA

Name

Re mladić

03.11.2018 16:12

Jeste stariji ali samo u tvojoj bistroj glavi

Name

Cjepanje

03.11.2018 10:25

SDS je u totalnom haosu. Sto je najgore po njih u svoj ovoj halabuci izdace sve malverzacije i mutne radnje, kradje glasova, podmetnute price i skupove i ko je spoljni saradnik, ko i koliko novca upumpava. To sve bi mogao biti dokas napada na Ustavni poredak Republike Srpske i razlog zabrane i gasenja ove nekad znacajne stranke

ODGOVORITE
Name

Re

03.11.2018 11:29

Pričaš najobičnije gluposti

Name

Ratko

03.11.2018 12:05

Izgleda da tebi nisu "svi kod kuce"!

Name

re Cijepanje

03.11.2018 18:39

Potpuno se slažem sa ovim što si napisao. Šta će još isplivati na površinu, od nako značajne stranke potpuno će se ugasiti.

Name

Da

03.11.2018 10:28

"Fini neki ljudi ovi Vasići"!

ODGOVORITE
Name

Re

03.11.2018 11:17

Divni ljudi. Poznati po postenju.

Name

Darvine tvoji su

03.11.2018 19:26

Oni su izuzetan dokaz tačnosti Darvinove teorije (da je čovjek postao od majmuna) i uništitelji svega čestitog i poštenog u jedinoj pravoj opozicionoj stranci. Pa zar da posle umnih, sposobnih, školovanih ljudi koji su imali energiju i ideju da Zvornik dignu iz pepela i spasu ga tame (a koje su inače brnjički indijanci rastjerali jer su stranku privatizovali i obraz joj ocrnili) papci poput ovih uopšte vode stranku u objektivno najjačem Gradu na Istoku RS???? Sve koji su bili pametniji i perspektivniji su prognali, nemaju kadar ni za lokalnu skupštinu koja je inače ravna cirkusu Monti Pajtona, koriste i dalje pale borce i ratne invalide jer ništa drugo ne znaju, nisu mrdnuli iz 1992.godine, evolucija stala...minoran broj glasova dobiju SAMO u svom leglu Ekonomiji. U Gradu NIKO ALI NIKO ne glasa za sds dok god su "darvinovci" privatni vlasnici stranke. Smješna je stranka gdje se oni pitaju a siroti oni koji njih prate. Ili potpuno renoviranje kadra stranke ili gasi "instituciju"

Name

majstor

03.11.2018 10:29

Podrska ovom mladom covjeku.stidi se vasicu matora vas.o.nista drugo nisi nego nikogovic izdajnik.zbog takvih smo talog postali ,unisteni smo ko narod.vukota izgoni bagru.

ODGOVORITE
Name

Ratko

03.11.2018 10:39

Ja ne mogu da shvatim Vukotu. Izbaci sve ovakve iz stranke, pocisti je, bolje i to pa cak i eventuelni izborni poraz, nego da te drugi pociste, mislim na SDS.

ODGOVORITE
Name

хахаха

03.11.2018 10:42

Бухахахаха. Шта се то дешава у нашем поштеном СДС-у? Какве су то лопурде ја сам сватио још у прошлом вијеку али и тад ми је било касно. Нажалост. Није то само у СДС тако, то је тако или бар слично у свакој странци. Интерес интерес и само лични интерес. И онда мене зову да гласам за СзП или СНСД, ма тјерајте се тамо у 3пм давно сам вам рекао.

ODGOVORITE
Name

Ratko

03.11.2018 12:58

Ja shvatam tvoju ogorcenost, u pravu si. Postavljam pitanje da li je pametnije izaci ili ne izaci na iizbore, ako izadjes, blento si, ako ne mozda jos veci. Problem je u zakonima koji dozvoljavaju ovakve kredje. Meni nije jeasno zasto svaki gradjanin RS ne bi mogao glasati postom i posle toga proveriti kako je glasao. Preduslov je da se glasacki materijal deli iskljucivo na osnovu JMB. Tacka.

Name

Robin Hud

03.11.2018 11:00

Svi papci koji su kod Rudonje su trgovali sa njim i to je odavno poznato da za to ima tim koji pregovara i koji ugovara prelaske....

ODGOVORITE
Name

Pravda

03.11.2018 11:08

Samo gazi bagru,niko ne dobija ono sto ne zasluzi,zasto je to tako zna mali i nista nije dzaba...

ODGOVORITE
Name

Zašto se čudite

03.11.2018 11:11

Vi svi dobro znate koga birate za odbornike i poslanike. Nemojte se čuditi jer većina vas koji kometarišete glasa i za mnogo gore ličnosti od Kostadina. Najproduktivniji i najsposobniji su ili otišli ili samo što nisu otišli. Nema potrebe za čuđenjem jer većina naroda koji je ostao ovdje da živi i ne planira otići vani, otprilike je na nivou ovakvih poslanika ili odbornika.

ODGOVORITE
Name

Браво

03.11.2018 11:56

Ја сам на изборима гласао само за та неке младе перспективне кандидате, али они због ових рудоња нису ни прошли, јер су рудоње међу првима на листама увијек а млади им служе само за привлачење бирача

Name

E moj Milijane tudume

03.11.2018 11:29

Je li ti Milijane tudume neko objasnio da se snimljeni razgovori na sudu ne priznaju kao dokaz.A izgleda da to ne zna ni zvornička policija .To se smatra nezakonito pribavljenim dokazima

ODGOVORITE
Name

Re:

03.11.2018 11:50

Da rade sudovi i policija sve je dokaz na sudu.Sve je dokaz ili sve može poslužiti kao dokaz a pogotovo danas u eri digitalizacije.

Name

Buraz

03.11.2018 12:15

Ne treba to sudu kao dokaz nego narodu. Kad narod uzme u ruke usranu motku ni ti se neces zaustaviti do jadranskog mors. Buraz

Name

Ratko

03.11.2018 12:44

Pa ova olos i jeste napravila takav zakon da se to ne moze priznati na sudu, ali kao sto rece Seselj, meni je bitan sud javnosti. E, ova dvojica lopova, da lopova jer kradu ono sto nije njihovo, ce da puknu medju narodom. Pazote, sta vam vredi zivot kad se narod ismejava, zao mi je pokolenja koji nisu krivi sto su im predci takve budale.

Name

Duca

29.12.2019 08:12

Ko to kaze snimljen razgovor ite kako moze da bude dokaz na sudu

Name

Caca

29.12.2019 08:16

Dali neko zna gdje se kancelarija sipe nalazi u Zvorniku prijetnje su mi upucene djetetu policija nista nepreduzima.Jel prije 4 dana djete mi je od strane komsije bio napadnut presreo ga na putu poprijecio vozilo i sa zeljeznom sipkom krenuo na njega da ga ubije a zatim sa drzalicom duzine jedan metar koju je imao isto u autu

Name

Student

03.11.2018 12:04

Ovaj Milijan je malo lud čovjek koliko ja znam.

ODGOVORITE
Name

Nije lud

03.11.2018 14:20

Milijan se bori za ovaj narod ,a tebi su dali 2 km dopune da napises takav komentar ,tu je velika razlika

Name

M.M.

03.11.2018 15:02

Ha ha ha Milijane blago tebi.

Name

Ulog

03.11.2018 12:22

Vasic 15godina gubi izbore u Zvorniku. Covjek je pobjesnio. Ne zna sta radi

ODGOVORITE
Name

Austria

03.11.2018 12:24

Svaka cast trazili ste gledajte

ODGOVORITE
Name

Ugasiti SDS

03.11.2018 12:30

Stranka koju su osnovali naumniji Srbi u tadasnjoj BiH je dozivjela da Kole Vasic bude potpretsjednik. Sram nas bilo sta smo dozvolili. Vrijeme je da se SDS ugasi da se vise ne kompromituje. Ono sto valja u SDS da osnuje novu stranku i otarasi se sljama. Svi u ZV znaju ko je Kole. Nazalost ali je tako.

ODGOVORITE
Name

Ne, Ne, i Ne

03.11.2018 12:44

Ne slažem se da SDS treba ugasiti, ali da ga treba resetovati to je više nego jasno. Vukota ima sve predispozicije da to uradi, ako bude imao hrabrosti i volje da se bori sa vjetrenjačama. Ubrzo će se stvari na političkoj sceni drastično mijenjati. Ko ovo preživi vječno će živjeti

Name

Derventa

03.11.2018 13:43

SNSD izgleda kao dveri paklene koje primaju svo zlo ovoga svijeta! Kada nekome psujes dijete to govori sve o toj osobi,kakav bolesnik moras biti da bi nekome psovao dijete?! Nadam se da ce SDS pronaci snagu da se izbori sa papcima spavacima koji samo cekaju kada ce se aktivirati i zapoceti svoje paklene rabote! Sada se vidi da su *papci* najjace oruzje rudonje od Bakinaca! Mi se nalazimo u jednom nedemokratskom drustvu u kome caruje volja(ludilo) male grupe ljudi!

ODGOVORITE
Name

Radovan

03.11.2018 13:51

Bravo milijane stojanoviću ,ako Bog da buduci predsjednik sds zvornik

ODGOVORITE
Name

Dok Holidej

03.11.2018 14:29

Čitajući komentare shvatio sam da mnogi neznaju da je dodik taj šljam kupio i to za sitne pare . Kao oni su odjednom shvatili da trebaju sa prvim dezerterom rs. U koaliciju. samim tim su i podržali krađu glasova tu priču oko krađe više netreba ni spominjati zbog preleta tih papaka mile je dobio što je hteo. Pitam se gdje su sad oni borci koji su protestvovali protiv Obrana kad je šurovao sa turcima pa ovo je gore šurovanje teško se nama sa ovim lopurdama.

Name

Kakav snob

03.11.2018 14:30

A na to puca Milijan. O moj Bože kakav je ovo lik. Nabacio temu u komentarima da vidi kako stoji. Hah.

Name

Tata kupi mi auto....

03.11.2018 14:37

E moj Milijane sad si pokazao da ti je kandidatura za odbornika bila preveliki zalogaj. Nisi ti za pilitike, okani se.

Name

Raso

03.11.2018 16:15

Za razliku od većine milijan je za primjer ,mlad pošten cijenjen ,samo sto mu je bagra pokrala glasove

Name

Baja do Jaja

03.11.2018 14:22

Ovo mogu samo rešiti Braća Gogić bokseri iz Loznice..

ODGOVORITE
Name

Joj......

03.11.2018 18:10

o braći se zna sve osim ono što znaju samo oni koji ih poznaju izbliza ja sam jedan njih. Prema tome, imaju kratak fitilj, brzi su na obaracu, i ne gledaju nikome u facu. Hladni i gladni.. .... i s njima moraš potegnuti prvi, inače te "upucaše". JBG iskustvo je stršna stvar. Ili ga imaš, ili ga nemaš. A oni su ga stekli u borbama. Prsa u prsa i na prvoj liniji. Frižider, motoklultivator, šporet, traktor, šarenka, rumenka...

Name

?

03.11.2018 14:24

Ovaj Milijan sam sebi piše komentare. Očigledno. Kakve izmišljotine. Šta reći.

ODGOVORITE
Name

Okušaj se

03.11.2018 15:36

Milijane predlažem ti da osnuješ partiju sa tim SDSovcima koje podržavaš pa se tako pronadješ gdje si.

Name

Ne podvaljivati

03.11.2018 15:44

Pa Milijan je član DNSa Zvornik i radio za njih. Kakav je ovo podvala natpis.

Name

Borovo

03.11.2018 15:48

Nema decko skole nije zavrsio ni osnovnu ,Nemoze svako osnovati stranku,zato su ga i izbacili ovi iz SDS-a

Name

Ma da

03.11.2018 16:16

Ima milijan škole a boga mi ima i ono sto ti sigurno nemaš

Name

Pukoše braća

03.11.2018 16:20

Plači mala plači, osto sam na Rači. Pukoše Vasići. Sada će im se vratititi optužnice za događaje iz rata. Pukoše braća

Name

Kajja do Yaya

03.11.2018 16:21

Hrabro od dečka ako se zna da ovi kao jedu malu decu. Mora da dečko ima jake adute.

Name

Gily Gily

03.11.2018 16:22

Munja iz oblaka je ovaj Stojan

Name

Profitet

03.11.2018 14:40

Dosta je ovoj zemlji lopova , zbimo redove

ODGOVORITE
Name

Ma ja

03.11.2018 16:17

Malo nas je ostalo da zbijemo redove, a imamo i dosta papaka. pukla bi omca

Name

Kurbalija

03.11.2018 16:19

Ko zaista vlada Zvornikom Debeli ili Vasići

Name

Miš

03.11.2018 15:31

treba toga Vasića nabit na kolac

ODGOVORITE
Name

RE MIŠO

03.11.2018 16:16

Mišo brate, nije valjda to zaslužio

Name

znaš li njiha

03.11.2018 16:18

Mišu, pozneješ li ove daltone. odakle su

Name

Zvornik

03.11.2018 16:06

Upozoravao sam ljude iz sds da Vasica i Petrovica iskljuce iz stranke pre izbora,jer sam znao (dao sam im dokaze da rade protiv sds) . Vukoti sam posao, Pandurevicki .... jbg

ODGOVORITE
Name

Budjo

03.11.2018 16:15

Malog za prešednika SDS-a

ODGOVORITE
Name

Maja 1979

03.11.2018 16:44

Ti volis nju, a tebe ja o da li to ona zna ma i da zna nek mi te da jer nocas sam Nevaljala :)))

ODGOVORITE
Name

Ex Zvornicanin

03.11.2018 16:55

Sve ovo sto se desava u Zvorniku zadnjih dana je prava katastrofa.Moralo se prije...mnogo mnogo prije reagovati na ove pojave papaka.Inace, braca Vasici poodavno tajno rade za SNSD i potkazuju clanove SDSa Zoranu Stevanovicu Debelom.Prvi put su to uradili 2012 godine kad su prodali 2000 glasova u mjesnim zajednicama od Kozluka do Pilice.Uvece su sa crvenom sektom dogovorili da Ognjen Pavlovic dodje ispred zvornickog SDSa u Z 15 i da se napravi fizicki sukob, kako se u prodaju glasova SNSDu ne bi nimalo posumnjalo.Te godine i tim izborima, Dragomir i ova gnjida Kole poceli su izdaju SDSa.Posle toga, 2014, 2016, 2018 prodaje Zvornika i svih zvornicana (bez obzira na nacionalbost) redaju se kao na traci.Svi izbori su prodati. Za ovog momka, Milijana, cuo sam davno......jos 2008 godine.U vrijeme pune dominacije Crvene Sekte u Zvorniku.Tad je bio vrlo mali broj zvornickih momaka u SDSu naspram stotina i stotina Dodikovih i Stevanovicevih sektasa i prisipetlji.Svi ti tadasnji aktivisti SDSa u Zvorniku (Luka, Soko, Munja, Jovicic, Karisik, Miljanovic, Neso iz Jardana, Kulic tekvandoista, mali Vlacic,Jovica sa Scemlije, Vlado Prodan, Srle Ristic i Pile iz B blokova,Burek i Bugi s Grobnica,Ceca Milovicka, Milijan ovaj iz Pilice,Filip iz Srpske Varosi,njih jos desetak s Ulica ne sjecam se vise imena znam face iz carsije) su u periodu od 2006 pa na ovamo imali uglavnom OGROMNIH PROBLEMA.Sto fizickih(na Luku i jos neke je bilo nasrtaja), sto verbalnih, sto egzistencijalnih.Sve su to momci i djevojke za primjer bili i ostali.Ali su zbog svog ISPRAVNOG stava i drustvenog aktivizma dolazili u sukob sa lokalnim SNSDom i zbog toga vecina njih ili nije mogla, ili je tesko nalazila posao, ili je prosto napustala Zvornik i ove nase nesretne prostore kao i svi drugi zvornicani.....Neki od njih (rijetki) su se snasli koliko toliko, ali uvijek im iznad glave visi Damoklov mac.Zbog losih i gotovo nemogucih uslova za rjesavanjem egzistencijalnog pitanja, neki su otisli u Srbiju, neki sirom BiH a nerijetki su i oni koji su otisli u inostranstvo (sirom Evrope ili u Ameriku kao ja).Sve njih braca Vasici godinama su prodavali i prodaju ih onako "insajderski " iznutra....Rukovodstvo SDSa hitno mora da stabilizuje situaciju u Zvorniku.On bi mogao biti kljuc pobjede protiv Dodika.A o ovim nebulozama suvisno je govoriti.....Kole je obicna kukavica.PAPAK Nema on srca napast ako nema nekog sa sobom.Cak i mnogi Brnjicani su revoltirani zadnjim desavanjima......Poceli su mu okretati ledja....

ODGOVORITE
Name

Dragomir

03.11.2018 18:59

:) Pola ih je zaposleno... Vidi se da nisi obavešten, da im samo znaš primanja, pogotovu ovima što je na njih bilo nasrtaja :)

Name

hehehe

03.11.2018 17:02

Ovaj mali vise lici na Gorana Milosevica nego na Koleta

ODGOVORITE
Name

Re he, he, he

03.11.2018 17:51

Pa mora liciti na Gorana kad ga je on napravio. Nije mu od boga, nego od roda. Re ha, ha, ha. Zato je mali i drcan. Na Gogija. Kad mali sazna ko mu je pravi babo bice belaja

Name

Srpska Varos

03.11.2018 17:53

Ko je sad pa taj Goran Milosevic. Taman smo se navikli na ova dva lika, oca i sina, a ti ubaci treceg lika.

Name

ZVORNIK

03.11.2018 20:14

A još jedna papčina koja se pokatoličila da bi ušla u vijeće naroda.

Name

Aktivista

03.11.2018 17:32

E šta je sve uradio veliki štrumf Dragomir Vasić protiv SDSa pa to je naj veća tuga.A nikada niśta nebi bio bez svog badže bivšeg presednika vlade poštenog Kozića.Doveli su SDS do propasti ni njihova ekonomija više ne želi glasati za njih Debeli im dopustio da ukradu nebi imali ni ovo malo glasova.Kole diplomirao juĉe menadžment kod Cicka na Sokocu. Pre deset godina 70% opštinskog odbora napustilo zbog braće i kuma Slaviše Bojan i katolik Goran to je presedništvo u Zvorniku jadno.Isĉlanjuj Vukota pa da spašavamo stranku

ODGOVORITE
Name

RE Aktivista

03.11.2018 18:20

Svaka ti čast. Spašavajmo Vukota zvornički ogranak SDS-a

Name

Matza Discretzija

03.11.2018 18:12

Bilo je nekih pokušaja da dam jednom od braće. niti platiše niti, grebaše. Poslije sam se upitala da li sam ja još uvijek atraktivna ili je nestalo para. A lijepo se plaćalo, i naplaćivalo

ODGOVORITE
Name

Čista desetka

03.11.2018 18:15

Sa malog Milijana dobar marketinški potez. Nigdje se ne vidi da su su to otac i sin, a svi prihvatili da jeste. Kako Milijane znaš da su oni. Nigdje ne piše. Ili imaš njihove telefone, što bi bilo logično. Ali, onda ne bi pitao "ko si", "šta si"

ODGOVORITE
Name

Re desetka

04.11.2018 05:47

Pokusavas da branis vasice,ali znaš ono lijali vasici pa dolijali ,u buducem vremenu vasici netrebaju nikome

Name

Zoka

03.11.2018 18:17

Nisam znao Kole da si tako prost. inače te ne bi primio u sektu. Mismo ti druže fin i kulturan svijet

ODGOVORITE
Name

KAMBERA

03.11.2018 18:56

Najveće zlo koje je zadesilo Zvornik nije rat nego braća Vasić. Isterali su sve obrazovane ljude iz Zvornika jer narcisoidni Dragomir nije mogao da podnese da neko ima veći stepen obrazovanja od njega. Protjerali su svojom politikom veliki broj doktora, inženjera i magistara a na njihova mjesta dok su bili na vlasti ubacivali su svoje Brnjičane sa kupljenim diplomama iz Subotice i Niša a mnoge i iz Prištine . Uništili su infrastrukturu grada i od industrijskog centra napravili palangu odobravajući divlje gradnje i nadogradnje zgrada kako mi te iste stanove naštelili za male pare svojim rođacima. Naježim se kada čujem u kampanji da pričaju o poštenju a prije samo 20 godina došli su sa kesom u ruci sada je svaki od njih dvojice težak bar 10 miliona maraka. Kole je psihopata i jedan neartikulisani mutant koji poznaje samo silu i vrijeđanje i njima je sasvim normalno da na rekreaciji jedan drugom psuju majku iako im je majka ista. Mislim da u Zvorniku SNSD nema mnogo pristalica ali kada treba da se bira između dva govneta izabereš manje. Ovi isto uzimaju sve sebi ali bar ne tuku i ne prijete. Sjećaju se zvorničani u ratu Koletove policije koja nije vidjela muslimana čitav rat ali su zato tukli borce i pljačkali žene po pijaci a i o ubistvu ima svašta da se kaže. Zbog toga SDS u zvorniku dok je Vasića neće moći imati ozbiljniji rezultat. Ja sam sa njih bio usmrđeli sarajlija čije radno iskustvo i diploma može da mi po njihovim riječima služi samo da obrišem dupe a to što sam u bivšoj SFRJ imao 19 registrovanih patenata od kojih je 12 korišteno i dan danas se koriste u elektrotehnici to je za njih smješno. Zato sam i otišao u Australiju i sada vodim biznis i zapošljavam 79 radnika a Australijska vlada mi je poklonila objekat i dala novac za početak. Volim RS , volim i Zvornik jer sam živio 9 godina u njemu i sada patim za tim gradom ali tu života nema dok se ne pohapse Vasići , Mitrovići, Mijatovići i svi posleratni profiteri.

ODGOVORITE
Name

Re Kambera

03.11.2018 21:55

Svaka ti cast majstore. Em lijepo pises, em lijepo opisujes. Ove bracu daltone opisa za cistu desetku plus. Kad bolje razmislis napravili su ti ogromnu uslugu. Da nisu bili takvi, mozda nikada ne bi otisao u svijet. Isto sto su i Srbi napravili nama Kozlucanima. Evo nas u Austriji i malo je onih koji nisu uspjeli. Ko grebe vise Kozluk i nostalgiju. Gledaj od cega se zivi. Zato, hvala Srbima sto nas ne pobise nego samo iselise. Sada ko hoce da se vrati, moze. A ko da se vrati u tu bosansku vukojebinu. Nije lud niko. Odu ljudi, kao i ja, obidju kuce shvate koliko su sretni sto su otisli, i vrate se u Bec. Ljepota bozja

Name

Idealni

03.11.2018 21:58

Kakva je drzava ovi Vasici i njima slicni (Debeli, Spomenka, obren, Lazo) su idealni. Uklapaju se ko jaram volovima

Name

Tuga

04.11.2018 07:31

Ala ga Kambera opisa. Koliko je takvih sposobnih ljudi pobjeglo zbog RS u svijet. Na kraju ce ostati samo zohari koji ce se poklati izmedju sebe jer nece biti vise nista da se pljacka. A mozda je to neciji projekat da se BiH isprazni. Nista se ne dogadja slucajno. Slucajno se ni u djevojke dijete ne nadje

Name

Patriota sa portala

04.11.2018 08:23

Sve sam junak. Govorite kako je neko nekog izdao, a kad dodju izbori svi uzmete 50 km. Posle ste junaci i patriote po portalima. E tako je i ovaj dobro poznati decko iz pilice uzeo pare, pa se malo zaigrao na dve stolice.

Name

RE KANBERA

04.11.2018 11:07

Gospodine u svemu vas podržavam.Predlažem vam da vi iz dijaspore osnujete svoju stranku.Pogledajte sastanite se i organizujte da li vI iz AustraliJe i SAD.Ili ćete proširiti na dijasporu iz Evrope.Registrujte se u sudu u Republici Srpskoj i počnite da organizujete naše ljude koji imaju državljanstvo BiH da mogu glasati putem pošte.Naravno potrebno je izvršiti određene provjere da li se svi ti ljudi koji su zainteresovani za glasanje nalaze na biračkim spiskovima.Naravno to iziskuje određeno vrijeme i novac.Pa i ne baš toliki novac jer to može svako provjeriti ali može dugoročno dati rezultate da se svrgne ova nenarodna vlast

Name

Doboj

04.11.2018 00:31

KO JE UBIO BRANISLAVA GARICA I NARUCIO UBISTVO???????????!!!!!

ODGOVORITE
Name

Koji vrh

04.11.2018 05:40

Ovakvi kao Milijan treba da vode SDS ,a ne oni koji namaju m..a

ODGOVORITE
Name

Marko

04.11.2018 10:35

Indijanci

ODGOVORITE
Name

Kitovnica

04.11.2018 15:45

Nije mi jasno kako zna da su oni. Vidi se da pita ko ste, sta ste

ODGOVORITE
Name

Kosa Bare

04.11.2018 18:09

Ajde majcin sine, stisni pa sada dodji u G. Pilicu da ljudima drzis predavanje. Mi vam skupljali glasove a vi prijetite nasim poletarcima. Ne bi se do Zvornika zaustavili kad na vas napuckamo dzukele

ODGOVORITE
Name

Kusname

04.11.2018 20:02

Dovoljno je vidjeti sta voze Vasici a sta vozi Miljan

Name

Pusula Musula

04.11.2018 20:04

Prva stvar koju su rekli Vasici kad su dosli u ZV je da nisu vjerovali da ima veca selendra od njihove, i da ce od ZV napraviti velegrad. I odmah se dali na bespravnu izgradnju. Da ne gube vrijeme.

ODGOVORITE
Name

Je Bela Ciz Mica

04.11.2018 20:10

Sve mu je dzaba. Snimak ne moze koristiti kao dokaz. Bela Cizmica oborila tu teoriju

ODGOVORITE
Name

Zmajevac

04.11.2018 20:13

Maloga ce jos optuziti za neovlasteno snimanje. Od zrtve ce postati Dzelat. Bagra je to, sine

ODGOVORITE
Name

Re Zmajevac

04.11.2018 20:21

Upravo tako ce i biti. Ko ce ovo dijete zastiti.

Name

Mladi, i samo Mladi

05.11.2018 20:41

Govedarica u svim opštinskim odborima treba drastično podmladiti rukovodstvo. Po cijenu da u početku izgubi dio glasača (koji i nisu neki glasači, ako podržavaju stare lopovske drtine), ali da kasnije stekne povjerenje kod poštenog svijeta. Ovi SEKTAŠI neće vječno trajati. Sada su pobjedili na krađi rezultata, ali i tome će doći kraj. Ako već nije.

ODGOVORITE
Name

Kum Milanče

05.11.2018 21:47

Zašto se zvornički MUP još ne oglašava po ovom slučaju. Ovo je gore od terorizma koji se desio u Zvorniku.