Новак Ђоковић граби ка трофеју

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале мастерса у Паризу, пошто је после преокрета савладао Марина Чилића са 4:6, 6:2, 6:3.

Србија 02.11.2018 | 22:03
Новак Ђоковић граби ка трофеју
На тај начин је Ноле наставио невероватну серију победа, пошто му је тријумф против хрватског тенисера био 21. заредом, па је наставио поход ка новом трофеју.

Да би стигао у ситуацију да се бори за титулу, неопходно је да слави у полуфиналу, где ће му ривал бити победник меча Роџер Федерер - Кеи Нишикори.

Иначе, Новак је против Чилића дошао до 16. славља у међусобним дуелима, и то након што је морао да надокнади његову предност у сетовима. Ипак, био је најбољи када је то било најпотребније и успео је да слави.

(Блиц) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

У страха су велике очи

03.11.2018 01:58

Браво Новак,надам се да ћеш са Нисикоријем играти следећи меч,а онај не човјек Федерер да ће изгубити од јапанца. Задњих година код срба си Ти једина радост и многи други спортисти. Браво велики човјече,велик си био кад губиш,велик си кад побједјујеш!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федерација БиХ Сарајево

03.11.2018 09:18

Гледам Новака увјек кад игра,бас један велики и успјесан цовјек у сваком погледу...цовјек испуњен има прелијепу породицу,славан,зена ко принцеза,дјеца лутке...али и даље скроман,спреман пимоци...то сам гледала недавно како је велико наступио са Дзумхуром...ма само људина којег воли цијела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

03.11.2018 10:19

ифдемо за све нас из бивсе југе!ИДЕМО!!!

ОДГОВОРИТЕ