Novak Đoković grabi ka trofeju

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu, pošto je posle preokreta savladao Marina Čilića sa 4:6, 6:2, 6:3.

Srbija 02.11.2018 | 22:03
Novak Đoković grabi ka trofeju
Na taj način je Nole nastavio neverovatnu seriju pobeda, pošto mu je trijumf protiv hrvatskog tenisera bio 21. zaredom, pa je nastavio pohod ka novom trofeju.

Da bi stigao u situaciju da se bori za titulu, neophodno je da slavi u polufinalu, gde će mu rival biti pobednik meča Rodžer Federer - Kei Nišikori.

Inače, Novak je protiv Čilića došao do 16. slavlja u međusobnim duelima, i to nakon što je morao da nadoknadi njegovu prednost u setovima. Ipak, bio je najbolji kada je to bilo najpotrebnije i uspeo je da slavi.

(Blic) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

U straha su velike oči

03.11.2018 01:58

Bravo Novak,nadam se da ćeš sa Nisikorijem igrati sledeći meč,a onaj ne čovjek Federer da će izgubiti od japanca. Zadnjih godina kod srba si Ti jedina radost i mnogi drugi sportisti. Bravo veliki čovječe,velik si bio kad gubiš,velik si kad pobjedjuješ!!!!

ODGOVORITE
Name

Federacija BiH Sarajevo

03.11.2018 09:18

Gledam Novaka uvjek kad igra,bas jedan veliki i uspjesan covjek u svakom pogledu...covjek ispunjen ima prelijepu porodicu,slavan,zena ko princeza,djeca lutke...ali i dalje skroman,spreman pimoci...to sam gledala nedavno kako je veliko nastupio sa Dzumhurom...ma samo ljudina kojeg voli cijela BiH

ODGOVORITE
Name

milan

03.11.2018 10:19

ifdemo za sve nas iz bivse juge!IDEMO!!!

ODGOVORITE