Кокеза: Национални и још три, четири стадиона!

Порука из Фудбалског савеза о идеји да Србија постане домаћин Светског првенства 2030. године.

Фудбал 04.11.2018 | 19:00
Кокеза: Национални и још три, четири стадиона!
Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) сигуран је да ће та организација и држава Србија учинити максимум да се добије организација Мундијала 2030. године, што би значило изградњу "Националног и још три-четири стадиона".

Раније данас, председник Александар Вучић након састанка квадрилатерале у Варни са премијерима Грчке Алексисом Ципрасом, Бугарске Бојком Биросовим и Румуније Вјориком Данћилом изјавио је да је договорено да се четири земље заједнички кандидују.

"Одлично је да се на тако високом државничком нивоу између председника Србије и премијера Бугарске, Румуније и Грчке разговарало о фудбалу, а још је већи плус што се говорило о кандидатури са Светско првенство 2030. и Евопско првенство 2028. године. Сигуран сам да ће држава Србија на челу са председником Александром Вучићем и Фудбалски савез Србије учинити максимум да се добије организација и да се што боље припреми кандидатура", рекао је Кокеза Тањугу.

Како је навео, то би осим изградње Националног стадиона, подразумевало и изградњу још три-четири нова стадиона по Србији, а самим тим и огромно побољддање спортске и фудбалске инфраструктуре.

"И у случају да се не добије организација, стадиони и сви пратећи објекти би остали на располагању клубовима у Србији што би комплетан спорт у нашој држави подигло на виши ниво", поручио је Кокеза.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар