Томић: Цедевита није заборавила да игра кошарку!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић оценио је да су многи отписали Цедевиту из борбе за врх табеле АБА лиге, као и да није заборавила да игра кошарку.

Кошарка 03.11.2018 | 10:30
Томић: Цедевита није заборавила да игра кошарку!
"Очекује нас једна врло јака и добра утакмица поритив Цедевите која је до сада играла са доста успона и падова, али која има свој квалитет. Губили су и од Локомотиве и од Будућности великом разликом, али су проналазили начин да се врате у утакмицу, а ову последњу против Будућности и добију. Показали су реакцију променом тренера и видим да их многи отписују прерано. Нити су ти људи заборавили да играју кошарку, а имају добре појединце који имају искуство и квалитет и велики број оваких утакмица у каријери", рекао је Томић.

У дербију шестог кола АБА лиге Звезда ће сутра од 21.00 дочекати Цедевиту, која се током претходне недеље појачала доласком Џејкоба Пулена.

"Појачали су се и ангажовали Џејкоба Пулена. Сигурно ће бити добар противник и зато морамо да одиграмо са пуно енергије и фокусирани од почетка до краја јер понављам могу да реагују и да се врате у сваку утакмицу и поред великог заостатка", оценио је Томић.

Кошаркаш Огњен Добрић навео је да очекује добру реакцију Цедевите, која је ангажовала и тренера Славена Римца.

"Очекује нас утакмица са јако квалитетним противником. Показаће реакцију са доласком новог тренера Славена Римца, а већ су показали колико могу да буду опасни и квалитетни другим полувременом против Будућности. Том победом и начином на који су је остварили показали су да су тим и да имају карактер. Имају добру екипу која је појачана Џејкобом Пуленом који је свима добро познат, а ту су и Кобс, Бел и Агилар... Мораћемо да одиграмо добру тимску утакмицу и уз подршку са трибина, која се видело колико нам значи против Галатасараја, надам се да ћемо доћи до победе", казао је Добрић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар