Опљачкан Ћиро Блажевић, узели му и пиштољ!

Хрватски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић био је мета лопова. Украли су му новац, драгоцености, као и пиштољ који је добио на поклон од блиског сарадника Фрање Туђмана.  Блажевићу обили викендицу и украли му прстен од 100. 000! „Био сам уверен да је немогуће обити швајцарски сеф, али сам погрешио“, поручио легендарни стручњак.

Фудбал 02.11.2018 | 19:45
Опљачкан Ћиро Блажевић, узели му и пиштољ!
Хрватски медији преносе да је опљачкана викендица Блажевића у месту Краљевица у близини Ријеке.

Лопови су однели новац, драгоцености, а 83-годишњи тренер жали и за посебним поклоном - пиштољем који му је дао Гојко Шушак, покојни министар одбране Хрватске у време рата у бившој Југославији, један од најближих сарадника Фрање Туђмана и један од оних који се сумњичи за ратне злочине и да није умро могуће је да би био предмет интересовања Хашког тринунала.

Ово, иначе, није први пут да се лопови интересују за некретнине Мирослава Блажевића, односно онога што у њима има.

Ријечки "Нови лист" пренео је ову информацију, уз изјаву Блажевића и фотографије похаране викендице.

"Знали су и раније да провале, али то су били неки ситни лопови, тражили дресове... Ја са им после оставио поруку, објаснио где стоје кључеви да не разбијају без везе. Е, ови су били баш професионалци. Тачно су знали шта и где траже. Знали су, рецимо, место у зиду иза ормара где се налази сеф. Прво су пробали да изваде цео сеф, али нису успели па су у прибору у подруму пронашли бор машину, послужили се и обавили посао до краја... Шта је било у сефу? Лова, доста лове, али однели су и један прстен моје супруге, вредан 100.000 франака који сам јој купио у Паризу послије освајања трећег места на Светском првенству у Француској. То је швајцарски сеф, није га лако развалити, био сам убеђен да је то немогуће", каже Блажевић за ријечки "Нови лист". 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар