Opljačkan Ćiro Blažević, uzeli mu i pištolj!

Hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević bio je meta lopova. Ukrali su mu novac, dragocenosti, kao i pištolj koji je dobio na poklon od bliskog saradnika Franje Tuđmana.  Blaževiću obili vikendicu i ukrali mu prsten od 100. 000! „Bio sam uveren da je nemoguće obiti švajcarski sef, ali sam pogrešio“, poručio legendarni stručnjak.

Fudbal 02.11.2018 | 19:45
Opljačkan Ćiro Blažević, uzeli mu i pištolj!
Hrvatski mediji prenose da je opljačkana vikendica Blaževića u mestu Kraljevica u blizini Rijeke.

Lopovi su odneli novac, dragocenosti, a 83-godišnji trener žali i za posebnim poklonom - pištoljem koji mu je dao Gojko Šušak, pokojni ministar odbrane Hrvatske u vreme rata u bivšoj Jugoslaviji, jedan od najbližih saradnika Franje Tuđmana i jedan od onih koji se sumnjiči za ratne zločine i da nije umro moguće je da bi bio predmet interesovanja Haškog trinunala.

Ovo, inače, nije prvi put da se lopovi interesuju za nekretnine Miroslava Blaževića, odnosno onoga što u njima ima.

Riječki "Novi list" preneo je ovu informaciju, uz izjavu Blaževića i fotografije poharane vikendice.

"Znali su i ranije da provale, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove... Ja sa im posle ostavio poruku, objasnio gde stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Tačno su znali šta i gde traže. Znali su, recimo, mesto u zidu iza ormara gde se nalazi sef. Prvo su probali da izvade ceo sef, ali nisu uspeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja... Šta je bilo u sefu? Lova, dosta love, ali odneli su i jedan prsten moje supruge, vredan 100.000 franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švajcarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam ubeđen da je to nemoguće", kaže Blažević za riječki "Novi list". 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar