Дуле о Тринкјерију: Ријетке птице имају своју цијену...!

„Ови нови кошаркашки људи из Партизана су схватили да не могу без доброг тренера“, поручио је трофејни тренер за Курир.

Кошарка 02.11.2018 | 18:50
Дуле о Тринкјерију: Ријетке птице имају своју цијену...!
Кошаркашка јавност сложна је у оцени: Партизан је погодио право у центар мете одлуком да ангажује Андреу Тринкјерија.  Гробари верују да ће италијански стручњак успети да направи мало чудо и прекине сушу трофеја у Хумској.

Ситуација није нимало лака, али одлуку руководства црно-белих поздравио је и најтрофејнији тренер у историји Партизана Душко Вујошевић. Он је у изјави за Курир истакао да су челници Партизана коначно схватили да без доброг тренера не могу да изведу добар пројекат.

„Поздрављам гест Тринкјерија, који је дошао у Партизан, клуб са великом традицијом и желим му да то традицију сачува“, поручио је на почетку разговора за Курир Душко Вујошевић.

Италијан балканских корена ће у Хумској наводно зарађивати 33.000 евра, а исто тако се може чути да ће Тринкијери заједно са стручним штабом коштази црно-беле 80.000 месечно. Вероватно су те цифре биле повод за следећи Вујошевићев цитат:

„Драго ми је што су ови нови кошаркашки људи који воде Партизан схватили да без доброг тренера не може никакав пројекат да се изведе. А добри тренери су ретке птице. Како су сада имали прилику да схвате, те ретке птице имају и своју цену“, додао је Вујошевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар