Састали се само због записника

Комисија за саобраћај и комуникације Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине одржала је посљедњу сједницу у овом сазиву.

Босна и Херцеговина 02.11.2018 | 07:54
Састали се само због записника
То би била сасвим обична вијест да није једног детаља; парламентарци из свих крајева БиХ су се састали само због једне тачке дневног реда – да би усвојили записник са претходне сједнице.

Предсједавајући Комисије Момчило Новаковић каже да је окупио колеге јер сматра да није логично да њихов записник усваја будући сазив парламента, односно комисије. 

"Сматрао сам да треба да усвојимо записник и да заокружимо циклус рада. Цијеним да је ово једна од комисија која је боље радила у овом парламенту, а да нова комисија треба да крене од неке нуле. Дакле, није баш уобичајено, али мислим да посао треба да завршимо на исти начин како смо радили до сада", каже Новаковић за Српскаинфо.

Он тврди да буџет неће много да испашта због одржавање ове сасвим неуобичајене сједнице.

2Буџет ће да коштају само путни трошкови оних који су дошли својим аутомобилом. То је све. Већина чланова комисије је пријављена у Сарајеву и њихов долазак не кошта ништа", каже Новаковић.

Извор: Српскаинфо

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БОБА

02.11.2018 09:57

МОМЧИЛО НОВАКОВИЋУ ДА ЛИ ВАМ ЈЕ ОДАВНО БИЛО ВРИЈЕМЕ ЗА ПЕНЗИЈУ.ДОСТА ЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоце то

02.11.2018 12:15

Па он је вас