Sastali se samo zbog zapisnika

Komisija za saobraćaj i komunikacije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine održala je posljednju sjednicu u ovom sazivu.

Bosna i Hercegovina 02.11.2018 | 07:54
Sastali se samo zbog zapisnika
To bi bila sasvim obična vijest da nije jednog detalja; parlamentarci iz svih krajeva BiH su se sastali samo zbog jedne tačke dnevnog reda – da bi usvojili zapisnik sa prethodne sjednice.

Predsjedavajući Komisije Momčilo Novaković kaže da je okupio kolege jer smatra da nije logično da njihov zapisnik usvaja budući saziv parlamenta, odnosno komisije. 

"Smatrao sam da treba da usvojimo zapisnik i da zaokružimo ciklus rada. Cijenim da je ovo jedna od komisija koja je bolje radila u ovom parlamentu, a da nova komisija treba da krene od neke nule. Dakle, nije baš uobičajeno, ali mislim da posao treba da završimo na isti način kako smo radili do sada", kaže Novaković za Srpskainfo.

On tvrdi da budžet neće mnogo da ispašta zbog održavanje ove sasvim neuobičajene sjednice.

2Budžet će da koštaju samo putni troškovi onih koji su došli svojim automobilom. To je sve. Većina članova komisije je prijavljena u Sarajevu i njihov dolazak ne košta ništa", kaže Novaković.

Izvor: Srpskainfo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BOBA

02.11.2018 09:57

MOMČILO NOVAKOVIĆU DA LI VAM JE ODAVNO BILO VRIJEME ZA PENZIJU.DOSTA JE.

ODGOVORITE
Name

Hoce to

02.11.2018 12:15

Pa on je vas