Бекали од дјеце тражио 70:0 или бар 7:0! Кад оно...

И обећао је продају клуба ако не победи – наравно да је испао! Дунареа прошла даље!

Фудбал 01.11.2018 | 23:41
Бекали од дјеце тражио 70:0 или бар 7:0! Кад оно...
Динамо је испао од трећелигаша и чинило се да ништа не би могло да поправи расположење навијачима. Ништа осим ФЦСБ-а, који правно нема никакве везе са Стеауом, али га сви због Ђиђија Бекалија поистовећују са Динамовим вечним ривалом. Јер ФСЦБ, финансијски најмоћнији клуб Румуније, испао је из Купа само два сата након елиминиације другог великана из Букурешта. Дунареа, која се ове сезоне домогла румунске прве лиге, славила је са 2:1.

Говорио је газда Бекали да је у договору са тренером Николеом Дикомсхватио да нема потребе да игра са првим тимом и ризикује повреде. Рекао је да би његов клуб могао да Дунареу – под условом да је схвати озбиљно – могао да савлада са 70:0. Тражио је барем 7:0. Обећао да ће продати клуб не само ако не победи, већ и ако победи са мање од три разлике.

Таква ароганција морала је да му се обије о главу. Комбиновани састав гостију два пута је испустио из вида штопере Дунарее. Прво 193 центиметара високи Алин Серони, па 15 центиметара нижи Алин Добросављевићи.

Пораз ФСЦБ-а ублажио је Кристијан Думитру. Тек му је 16 година. Ако сте се питали како је ово могуће.

На голу је био 19-годишњи Андреј Влад, био је ту и његов вршњак Олимпију Моруцан, па веровали или не и један 15-годишњак Јанис Стојка... Са клупе су ушли Александру Бодеа (17), Кристијан Думитру (16), годиштеТудора Молдована нисмо ни успели да пронађемо...

Беснеће Бекали. А могао би да бесни само на себе. И не, неће тај продати клуб. Него му једноставно није стало до Купа.

Куп Румуније, осмина финала:

Мијеркуреја Чук – Динамо 3:3 (2:2, 0:0), у пенал серији 6:5
Дунареа – ФЦСБ 2:1 (0:0)

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ацогз

02.11.2018 07:15

Помислиће неко ко се не разумије у спорт да је истина да ФЦСБ нема никакве везе са Стеауом, а уствари су они стварни наследник Фудбалског клуба Стеауа који је био шампион Европе, али због губитка спора са државом су морали да се одрекну права на име и наслеђе. Невјероватно, али истинито!

ОДГОВОРИТЕ