Вулетић поручио ''Гробарима''...

Једногласје, а не какофонија! Потпредседник Партизана предложио навијачима који су вређали чланове управе и који траже промене да размисле о истим у сопственим редовима.

Фудбал 02.11.2018 | 15:45
Вулетић поручио ''Гробарима''...
Разједињени навијачи, део њих против управе клуба и лоши резултати сведоче да је у Партизану ситуација далеко од редовне.

Није било пријатно челницима клуба у среду увече на Бановом брду. Огњен Мудрински је у финишу утакмице угасио наду да црно-бели могу до победе после два ремија, а навијачи Партизана, они који су тренутно окупљени на јужној трибини, вређали су чланове најужег руководства клуба.

После увредљивих порука на рачун генералног менаџера Милоша Вазуре, на репертоару дела навијача нашао се и потпредседник клуба задужен за правна питања Владимир Вулетић.

"Вулетићу п….у", могло се чути на утакмици између Чукаричког и Партизана.

Дан касније, у изјави за Телеграф.рс, огласио се и челник Партизана, одговоривши црно-белим присталицама на свој начин.

"Иако заиста нисам чуо најбоље шта то довикују, јер их је било мање од стотину, па у тој општој какофонији, са различитих делова трибина, нисам могао да закључим ко ми се обраћа. Можда би било добро да евентуалне промене у Партизану, које заговарају прво примене у сопственим редовима и да уместо какофоније различитих гласова имамо на трибинама симфонију једногласја", рекао је Вулетић.

"Тако ће најбоље помоћи тиму да резултатски стане на ноге. Поштујем иначе без изузетка све навијаче Партизана, не само на трибинама, већ и у Србији, региону, дијаспори и на њихово мишљење гледам као на римску максиму: 'Воx попули – Воx Деи' - глас народа је и глас Бога", додао је Вулетић нагласивши да импонује то што се на такав начин скандира само ретким особама у Србији.

Потпредседник Партизана је зачуђен што се део навијача окомио и на њега.

"Не знам ни сам што сам мета увреда, можда им сметају кредибилни унутрашњи клупски акти које смо донели, можда сувремени нови Статут клуба који смо написали, можда успешан правни тим, који предводим. Ето, ако некога то заиста чини срећним да чује, чињеница је да нисам 'шутнуо мачку с прага', нисам ни неки талентован нападач да уђем на терен и постигнем гол. Али јесам 'шутнуо' докторску дисертацију, јесам и универзитетско наставничко звање на Правном факултету. То ми даје за право да се у Партизану бавим само правним стварима и држим се начела строге поделе надлежности", рекао је Вулетић и наставио:

"Можда им је засметало што смо остварили две велике победе против УЕФА, вратили већ искључен клуб у Европу, вратили навијаче на трибине за меч са Викторијом Плзен, иако су већ одрезали казну. Можда смета што се боримо против непочинстава у домаћим оквирима, што смо натерали ФСС да због прекршаја казни свог 'чиновника' Драгишу Бинића. Али, добро, водићу се мудрим речима Степе Степановића: 'Историја ће свакога поставити на своје место, па и мене. Ако нисам нешто добро учинио, она ће жигосати и без моје одбране. А ако јесам, признаће то и поред свих напада на мене".

Професор Вулетић је нагласио да је за свој рад увек спреман да одговарам клупском органу који га је и изабрао.

"Као легалиста, спреман сам да поднесем извештај о свом раду на Скупштини клуба и расположен да се о томе расправља и суди. Не постоји у Партизану криза институција, већ криза резултата и док сам у клубу, било то још два дана, две или 20 година, радиће се легално, са пуним уважавањем. И нико, али нико неће моћи да одлучује мимо институција", подвукао је потпредседник клуба  Владимир Вулетић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар