Јувентус хоће још Реалових пелцера за Лигу шампиона!

Роналдо је само почетак! Планира се и реконструкција одбране. . .

Фудбал 03.11.2018 | 22:30
Јувентус хоће још Реалових пелцера за Лигу шампиона!
Јувентус је у Кристијану Роналду добио оно што му је фалило да би га схватили као најозбиљнијег фаворита за освајање толико жељене Лиге шампиона. Али, ту није крај мабициозних планова Бјанконера. Желе још двојицу играча који са Роналдом делили свлачионицу на Сантјаго Бернабеу.

Марсело је још летос био велика жеља, али Реал није желео ни да чује. Бразилац је сјајан пријатељ са Роналдом и вероватно би пристао му се придружи у Торину да Реал није спустио рампу. Али, Тутоспорт пише да су у Мадриду смекшлаи став и да су спрмени на трампу у којој би мењали Марсла за земљака Алекса Сандра. Дакле, Бразилац за Бразилца. Питање је да ли је Јуве спреман на то..

Алекс Сандро је три године млађи од Марсела и на тржишту држи већу цену. Марсело улази у јесен каријере и њему цена може само да пада. Али са собом носи огромно искуство и победнички менталитет стицан играма у Реала и репрезентацији Бразила.

Са друге страме, Јувентус жели још једног бившег Реаловог играча – Хамеса Родригеза. Спекулише се да је то део обећања датог менаџеру Жоржу Мендешу летос приликом трансфера Роналда. Моћни агент је био најзаслужнији за трансфер Португалца, али је тражио и да Јувентус отвори простор за Родригеза који је тренутно на позајмици из Реала у Бајерну. Мадриђани не желе да га врате, Баварци се још нису изјаснили о откупу и Мендеш жели да размрси тај чвор. Мендешов план је да Бајерн прво откупи Колумбијца од Реала, а да га потом прода Јувентусу за унапред договорену цену с обзиром на добре односе (Бенатија, Даглас Коста, Коман…) два клуба.

У торину поред довођења Марсела планирају и још измена у одбрани наредног лета. Приоритет је да се реши ситуација са Руганијем. Или да продуже сарадњу или да га продају ако неко понуди 40.000.000 евра. АкоРугани остане, онда је на продају Меди Бенатија који после повратка Бонућија има све мању минутажу. Одлази и Барзаљи који ће у мају напунити 38 година, тако да се очекује куповина још једног штопера. Мете су Де Лихт из Ајакса, Савић из Атлетика и млади Андерсен из Сампдорије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар