Juventus hoće još Realovih pelcera za Ligu šampiona!

Ronaldo je samo početak! Planira se i rekonstrukcija odbrane. . .

Fudbal 03.11.2018 | 22:30
Juventus hoće još Realovih pelcera za Ligu šampiona!
Juventus je u Kristijanu Ronaldu dobio ono što mu je falilo da bi ga shvatili kao najozbiljnijeg favorita za osvajanje toliko željene Lige šampiona. Ali, tu nije kraj mabicioznih planova Bjankonera. Žele još dvojicu igrača koji sa Ronaldom delili svlačionicu na Santjago Bernabeu.

Marselo je još letos bio velika želja, ali Real nije želeo ni da čuje. Brazilac je sjajan prijatelj sa Ronaldom i verovatno bi pristao mu se pridruži u Torinu da Real nije spustio rampu. Ali, Tutosport piše da su u Madridu smekšlai stav i da su sprmeni na trampu u kojoj bi menjali Marsla za zemljaka Aleksa Sandra. Dakle, Brazilac za Brazilca. Pitanje je da li je Juve spreman na to..

Aleks Sandro je tri godine mlađi od Marsela i na tržištu drži veću cenu. Marselo ulazi u jesen karijere i njemu cena može samo da pada. Ali sa sobom nosi ogromno iskustvo i pobednički mentalitet stican igrama u Reala i reprezentaciji Brazila.

Sa druge strame, Juventus želi još jednog bivšeg Realovog igrača – Hamesa Rodrigeza. Spekuliše se da je to deo obećanja datog menadžeru Žoržu Mendešu letos prilikom transfera Ronalda. Moćni agent je bio najzaslužniji za transfer Portugalca, ali je tražio i da Juventus otvori prostor za Rodrigeza koji je trenutno na pozajmici iz Reala u Bajernu. Madriđani ne žele da ga vrate, Bavarci se još nisu izjasnili o otkupu i Mendeš želi da razmrsi taj čvor. Mendešov plan je da Bajern prvo otkupi Kolumbijca od Reala, a da ga potom proda Juventusu za unapred dogovorenu cenu s obzirom na dobre odnose (Benatija, Daglas Kosta, Koman…) dva kluba.

U torinu pored dovođenja Marsela planiraju i još izmena u odbrani narednog leta. Prioritet je da se reši situacija sa Ruganijem. Ili da produže saradnju ili da ga prodaju ako neko ponudi 40.000.000 evra. AkoRugani ostane, onda je na prodaju Medi Benatija koji posle povratka Bonućija ima sve manju minutažu. Odlazi i Barzalji koji će u maju napuniti 38 godina, tako da se očekuje kupovina još jednog štopera. Mete su De Liht iz Ajaksa, Savić iz Atletika i mladi Andersen iz Sampdorije.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar