''Инијеста из Стокпорта'' бјежи од Гвардиоле!

Борусија Дортмунд опет пљачка Манчестер Сити! За само 200. 000 евра!

Фудбал 03.11.2018 | 21:00
''Инијеста из Стокпорта'' бјежи од Гвардиоле!
Још један бисер Манчестер Ситија би могао да оде са Етихада и срећу потражи у Немачкој. Конкретно, у Дортмунду.

Како јаваљају острвски медији, најталентованији играч из Ситијеве школе који је тренутно у првом тиму, ФилФоден би могао да појача Борусију Дортмунд. И да крене путем Џејдона Санча, још једног драгуља Ситијеве омалдинске школе који је незадовољан перспективом у Манчестеру, одлучио да срећу потражи у Дортмунду. И погодио! Санчо је израстао у једног од кључних играча Милионера и открића сезоне у немачком и европском фудбалу. Већ се чака шушка и да је Жозе Мурињо спреман да га врати у Манчестер, али на црвену страну. Зато што је у Дортмунду добио праву шансу коју није могао да добије у звезданој конкуренцији у Манчестер Ситију.

Слично размишља и Фоден чији уговор истиче за 18 месеци и који је прекинуо све преговоре око продужетка уговора. Не жели нови уговор ни под каквима фијнансијским условима, када му се не нуду спортска перспектива. Од почетка сезоне, Гвардиола му је пружио шансу само 20 минута игре у Лига купу против Оксфорда.

Иниејста из Стокпорта како му тепају због сличног стиле са Барсином легендом је све убеђенији да се ништа неће променити код Гвардиоле и да ће доћи још више скупоцених звезда. Зато би Борусија да искористи ситуацију, а прошла би врло јефтино. Већ наредног лета би имала опцију да доведе Фодена за само 200.000 евра колико износи компензација за младог везисту ако годину дана пре истека уговора напусти клуб.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар