''Inijesta iz Stokporta'' bježi od Gvardiole!

Borusija Dortmund opet pljačka Mančester Siti! Za samo 200. 000 evra!

Fudbal 03.11.2018 | 21:00
''Inijesta iz Stokporta'' bježi od Gvardiole!
Još jedan biser Mančester Sitija bi mogao da ode sa Etihada i sreću potraži u Nemačkoj. Konkretno, u Dortmundu.

Kako javaljaju ostrvski mediji, najtalentovaniji igrač iz Sitijeve škole koji je trenutno u prvom timu, FilFoden bi mogao da pojača Borusiju Dortmund. I da krene putem Džejdona Sanča, još jednog dragulja Sitijeve omaldinske škole koji je nezadovoljan perspektivom u Mančesteru, odlučio da sreću potraži u Dortmundu. I pogodio! Sančo je izrastao u jednog od ključnih igrača Milionera i otkrića sezone u nemačkom i evropskom fudbalu. Već se čaka šuška i da je Žoze Murinjo spreman da ga vrati u Mančester, ali na crvenu stranu. Zato što je u Dortmundu dobio pravu šansu koju nije mogao da dobije u zvezdanoj konkurenciji u Mančester Sitiju.

Slično razmišlja i Foden čiji ugovor ističe za 18 meseci i koji je prekinuo sve pregovore oko produžetka ugovora. Ne želi novi ugovor ni pod kakvima fijnansijskim uslovima, kada mu se ne nudu sportska perspektiva. Od početka sezone, Gvardiola mu je pružio šansu samo 20 minuta igre u Liga kupu protiv Oksforda.

Iniejsta iz Stokporta kako mu tepaju zbog sličnog stile sa Barsinom legendom je sve ubeđeniji da se ništa neće promeniti kod Gvardiole i da će doći još više skupocenih zvezda. Zato bi Borusija da iskoristi situaciju, a prošla bi vrlo jeftino. Već narednog leta bi imala opciju da dovede Fodena za samo 200.000 evra koliko iznosi kompenzacija za mladog vezistu ako godinu dana pre isteka ugovora napusti klub.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar