"Рyанаир" увео нова правила

Путници највеће европске нискотарифне ваздухопловне компаније Рyанаир више неће моћи бесплатно понијети у авион 10 килограма ручног пртљага, у складу с новом политиком уведеном у четвртак.

Свијет 01.11.2018 | 18:27
"Рyанаир" увео нова правила
Према новим правилима, путници који желе унијети било шта веће од "мале ручне торбице" мораће додатно платити, осим ако не спадају у категорију путника с приоритетним укрцавањем.

Приоритетно укрцавање кошта 6 евра, а остали путници, који нису изабрали ту опцију, мораће платити 10 евра за додатни комад ручног пртљага.

Нова политика изазвала је гњев на друштвеним мрежама и неки од клијената те компаније написали су да више никада неће летјети Рyанаиром.

Овај нискотарифни ирски превозник имао је тешку годину обиљежену штрајковима широм Европе. Прошли мјесец извијестио је о паду профита за 7 одсто у првој половини финансијске године, за шта је окривио штрајкове који су нанијели "велику штету".

Рyанаир је такође оштро критикован прошли мјесец због блиједе реакције на расистички испад једног путника према жени која је сједила крај њега, након што је видео снимак тог инцидента објављен на друштвеним мрежама.

(Хина)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браца

02.11.2018 06:47

Е јбг ког ће сад Бисерка пратити.....

ОДГОВОРИТЕ