Марин пред Ливерпул: На "Рајку" друга прича!

Сјајни везиста Црвене звезде верује да екипа уз помоћ навијача може до бољег утиска него на Парку принчева и Енфилду.

Фудбал 03.11.2018 | 18:00
Марин пред Ливерпул: На "Рајку" друга прича!
Није могао да помогне саиграчима на Енфилду (0:4), али ће бити спреман за "Маракану".

Марко Марин је у среду против ОФК Бачке одиграо цео меч за Црвену звезду (3:1) и показао да су болови у нози прошлост, односно да ће моћи да буде на терену у уторак, против Ливерпула у 4. колу Лиге шампиона (18.55, пренос на ТВ Арена спорт).

"Недељу дана сам био ван терена, а и за тако кратко време у Звезди прође доста утакмица. Сада се добро осећам, било ми је важно да одиграм 90 минута, да се вратим у ритам. Мислим да је то добро изгледало на терену и сигурно ће ми значити... Нисам могао да играм у Ливерпулу, није лако када се гледа са стране, посебно таква утакмица. Није леп сећај када не можете да помогнете екипи, али момци су одлично отворили утакмицу, првих 20 минута смо играли фантастично. Уживао сам пред телевизором на почетку утакмице, жао ми је што момци нису издржали дуже", рекао је бивши репрезентативац Немачке и истакао да очекује бољу партију црвено-белих пред пуним трибинама стадиона Рајко Митић.

Он је изразио уверење да се Ливерпул пред Звездиним навијачима неће наиграти.

"Видели сте како Наполи игра одлично у Лиги шампиона, побеђује, у Паризу је у последњим минутима примио гол, а на 'Маракани' му није било лако. Очекујем такву борбу и против осталих екипа на нашем терену. Знамо да је Ливерпул изузетно квалитетна екипа, мораћемо да само све од себе да бисмо их изненадили".

После 13. победе у 14 утакмица Суперлиге, уз један реми, Звездини фудбалери имају великих 40 бодова - девет више од другопласираног Радничког из Ниша.

"Феноменално смо ушли у утакмицу са Бачком, не може боље од гола после само 26 секунди",констатовао је Марко Марин.

Добро смо играли, стварали смо шансе, одлично смо комбиновали. Можемо да будемо задовољни и да радимо на томе да наставимо у истом ритму и у наредним утакмицама. Наш задатак је да константно побеђујемо и у томе успевамо, не гледамо друге. Знамо да није лако победити сваког противника у лиги, видимо да је са осталим екипама неизвесно, што говори о квалитету наше лиге".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар