Marin pred Liverpul: Na "Rajku" druga priča!

Sjajni vezista Crvene zvezde veruje da ekipa uz pomoć navijača može do boljeg utiska nego na Parku prinčeva i Enfildu.

Fudbal 03.11.2018 | 18:00
Marin pred Liverpul: Na "Rajku" druga priča!
Nije mogao da pomogne saigračima na Enfildu (0:4), ali će biti spreman za "Marakanu".

Marko Marin je u sredu protiv OFK Bačke odigrao ceo meč za Crvenu zvezdu (3:1) i pokazao da su bolovi u nozi prošlost, odnosno da će moći da bude na terenu u utorak, protiv Liverpula u 4. kolu Lige šampiona (18.55, prenos na TV Arena sport).

"Nedelju dana sam bio van terena, a i za tako kratko vreme u Zvezdi prođe dosta utakmica. Sada se dobro osećam, bilo mi je važno da odigram 90 minuta, da se vratim u ritam. Mislim da je to dobro izgledalo na terenu i sigurno će mi značiti... Nisam mogao da igram u Liverpulu, nije lako kada se gleda sa strane, posebno takva utakmica. Nije lep sećaj kada ne možete da pomognete ekipi, ali momci su odlično otvorili utakmicu, prvih 20 minuta smo igrali fantastično. Uživao sam pred televizorom na početku utakmice, žao mi je što momci nisu izdržali duže", rekao je bivši reprezentativac Nemačke i istakao da očekuje bolju partiju crveno-belih pred punim tribinama stadiona Rajko Mitić.

On je izrazio uverenje da se Liverpul pred Zvezdinim navijačima neće naigrati.

"Videli ste kako Napoli igra odlično u Ligi šampiona, pobeđuje, u Parizu je u poslednjim minutima primio gol, a na 'Marakani' mu nije bilo lako. Očekujem takvu borbu i protiv ostalih ekipa na našem terenu. Znamo da je Liverpul izuzetno kvalitetna ekipa, moraćemo da samo sve od sebe da bismo ih iznenadili".

Posle 13. pobede u 14 utakmica Superlige, uz jedan remi, Zvezdini fudbaleri imaju velikih 40 bodova - devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

"Fenomenalno smo ušli u utakmicu sa Bačkom, ne može bolje od gola posle samo 26 sekundi",konstatovao je Marko Marin.

Dobro smo igrali, stvarali smo šanse, odlično smo kombinovali. Možemo da budemo zadovoljni i da radimo na tome da nastavimo u istom ritmu i u narednim utakmicama. Naš zadatak je da konstantno pobeđujemo i u tome uspevamo, ne gledamo druge. Znamo da nije lako pobediti svakog protivnika u ligi, vidimo da je sa ostalim ekipama neizvesno, što govori o kvalitetu naše lige".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar