Вејд: Смијем се као да сам ја убацио 50 поена!

Двејн Вејд, играч Мајами Хит, као и многи други кошаркаши широм НБА лиге очекивано су позитивно одреаговали на партију Дерика Роуза и 50 постигнутих поена.

Кошарка 01.11.2018 | 17:30
Вејд: Смијем се као да сам ја убацио 50 поена!
Роуз, који је у каријери прошао кроз "пакао", у ноћи између среде и четвртка постигао је 50 поена у победи Минесоте над Јутом Џез. Плејмејкер Вулвса остварио је рекорд каријере и први пут још од 2012. године постигао је више од 35 поена.

Прошао је пут од најмлађег МВП у историји НБА до играча за којег су сви тврдили да је истрошен и да нема више шта да тражи. На почетку ове сезоне игра добру кошарку, а синоћ је одиграо ванвременску партију.

Овакав меч наишао је одушевљење међу играчима широм лиге, а можда и најбољу је имао Двејн Вејд:

"Сваки кошаркашки навијач на свету би требало да се осећа добро због Роуза. Вечерас је био пример како никада не треба да одустајете од себе и када други верују у вас. Невероватне ствари се дешавају. Смејем се (имам осмех) као да сам ја постигао 50 поена. Честитке добром момку", написао је Вејд на Твитеру.

Вејд и Роуз били су велики супарници док је Дерик на почетку каријере играо за Чикаго, а Двејн за Мајами. Прошле сезоне били су и саиграчи на кратко у Кливленд Кавалирсима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар