Vejd: Smijem se kao da sam ja ubacio 50 poena!

Dvejn Vejd, igrač Majami Hit, kao i mnogi drugi košarkaši širom NBA lige očekivano su pozitivno odreagovali na partiju Derika Rouza i 50 postignutih poena.

Košarka 01.11.2018 | 17:30
Vejd: Smijem se kao da sam ja ubacio 50 poena!
Rouz, koji je u karijeri prošao kroz "pakao", u noći između srede i četvrtka postigao je 50 poena u pobedi Minesote nad Jutom Džez. Plejmejker Vulvsa ostvario je rekord karijere i prvi put još od 2012. godine postigao je više od 35 poena.

Prošao je put od najmlađeg MVP u istoriji NBA do igrača za kojeg su svi tvrdili da je istrošen i da nema više šta da traži. Na početku ove sezone igra dobru košarku, a sinoć je odigrao vanvremensku partiju.

Ovakav meč naišao je oduševljenje među igračima širom lige, a možda i najbolju je imao Dvejn Vejd:

"Svaki košarkaški navijač na svetu bi trebalo da se oseća dobro zbog Rouza. Večeras je bio primer kako nikada ne treba da odustajete od sebe i kada drugi veruju u vas. Neverovatne stvari se dešavaju. Smejem se (imam osmeh) kao da sam ja postigao 50 poena. Čestitke dobrom momku", napisao je Vejd na Tviteru.

Vejd i Rouz bili su veliki suparnici dok je Derik na početku karijere igrao za Čikago, a Dvejn za Majami. Prošle sezone bili su i saigrači na kratko u Klivlend Kavalirsima.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar