Ужас у Нишу: ''Где сте девојчице''?!

Педофил са спуштеним панталонама и извађеним полним органом онанисао је у понедјељак око 17 часова у непосредној близини ОШ “Цар Константин” у Нишу добацујући ученицама: “гдје сте дјевојчице”, сазнаје Блиц.

Србија 01.11.2018 | 09:27
Ужас у Нишу: ''Где сте девојчице''?!
Манијака је прво видјела мајка једног ђака нижих разуреда која је потом алармирала надлежне у школи након чега се у случај укључила и полиција која је започела потрагу.

– Пажња! Вечерас око 17 сати примјећен педофил код ОШ “Цар Константин”. Крио се на паркингу иза Медицинског факултета, код улаза на патологију, са извађеним полним органом и добацивао је: “гдје сте дјевојчице”. Након што је примјећен од стране мајки, побјегао је док смо стигли и покушали да га ухватимо – упозорио је у поњедељак на Фејсбуку један од родитеља Саша Тасковић.

Он је за испричао да је пред школом чекао дијете када је наишла мајка једног ученика која је описала шокантан догађај.

– Жена је била врло узнемирена јер је уочила манијака са извађеним полним органом како дозва дјевојчице. Долазећи према школи, она је враћала је неку дјецу која су пошла том пречицом у правцу Медицинског факултета. Док ми је описала догађај, одмах сам отрчао у том правцу али је он већ побјегао. Дјеца су у страху. Није искључено ни да се и раније појављивао око школе. Међу ђацима је кренула гласина да неко краде дјецу па се сада плаше да сами иду кући. Надамо се да ће га полиција ухватити – каже Тасковић.

Директор ОШ “Цар Константин” Ненад Стефановић каже да је упозан са инцидентом који се десио изван школског дворишта и да је одмах алармирана полиција.

– То се десило за вријеме малог одмора, у 17 часова. Мајка ученика је одмах дошла у школу и пријавила све. Она је случај пријавила учитељици која је одмах обавијестила радника обезбјеђења наше школе. Он је брзо појурио на мјесто догађаја, али га није затекао. Обавијестили смо и школског полицајца који је рекао да га зовемо одмах ако буде уочен поново, а послали смо и допис полицији да појачају патроле у близини школе – каже Стефановић.

Он додаје да школа има приватно обезбјеђење чији припадник дежура од јутра до мрака у школи, док год има дјеце, а да су и једина школа у Србији гдје поред наставника за вријеме великог одмора дежурају у дворишту и психолог, педагог и социолог. 

Истог дана, у преподневним часовима, трауматично искуство је имала и А. С., мајка једне ученице јер је налетила је на манијака у близини школе па се претпоставља да је у питању иста особа. Она случај није пријављивала никоме, али се шокирала када је увече видела на Фејсбуку да је у близини школе виђен манијак.

– Довела сам кћерку ујутру у школу у 8 часова, оставила је и пошла кући. На око 100 метара од школе, на углу са Рендгеновом улицом, чула сам доацивање: “Мац, мац”. Мислила сам прво да неко дозива мачку али сам онда примјетила мушкарца како стоји крај грмља поред зграде. Када сам видјела да је пошао за мном дала сам се у трк. Након што је видио да трчим, он је стао. Ниског сам раста, па није искључено да ме је из даљине замијенио са неком дјевојчицом. Увече сам видјела објаву на Фејсбуку да је педофил са спуштеним панталонама виђен у близини школе – прича А. С. за Блиц.

Узнемирени родитељи, због појаве манијака долазе по дјецу у школу јер многи не смију више да их пусте да иду сама у школу.

У полицији су само потврдили да је у току идентификација и потрага за мушкарцем који је уочен у близини ове школе.

Појављивао се и пред другим школама?

Незванично се сазнаје, манијак са спуштеним панталонама наводно се појављивао и пред другим школама и често мијења локацију за своје изопачене навике.

Прије двије године, такође, један манијак је ухваћен у близини ОШ “Цар Константин” јер се непримјерено понашао и добацивао дјевојчицама, али за сада није познато да ли се ради о истој особи.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Болесни умови

01.11.2018 08:49

Ово је страшно. Овога кад ухвате, треба намлатити да му никад на ум, (памети нема) више не падне. Онда овакве треба кастрирати, за казну. Можда је ово за струку психички поремећај, али се треба обезбиједити да неће бити повратник оваквом понашању, односно бојати се да не повриједи неко дијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцину

01.11.2018 09:24

Објесит за ноге да виси док не крепа..

Name

Бакица

01.11.2018 10:39

Одмах кастрирати дубре

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

01.11.2018 12:25

Дооуг Труст ради бесплатно кастрацију оваквих.

ОДГОВОРИТЕ