Јувентус (опет) хоће Мату!

Стара дама би да доведе Шпанца по опробаном рецепту.

Фудбал 02.11.2018 | 15:00
Јувентус (опет) хоће Мату!
Италијански шампион Јувентус спреман је да понуди уговор офанзивцу Манчестер Јунајтеда Хуану Мати, који постаје слободан агент на крају ове сезоне.

Шпанац је већ од 1. јануара у могућности да преговара са заинтересованим странама, чим уђе у последњих шест месеци уговора на Олд Трафорду. Стара дама није гадљива на фудбалере за џабе, па биМата могао лако да постане следећи капитални улов после Патриса Евре, Самија Кедире, Данија Алвеса и Емреа Џана.

Жозе Мурињо је пре неколико дана наложио је челницима клуба да му продуже уговрор заједно саАндером Ерером, али договор је доспео у ћорсокак. Такође, извори блиски фудбалеру открили су за лондонски Ивнинг Стандард да играч сматра да је још млад за богате уговоре у САД или Кини.

Плејмејкер се недавно доводио у везу са повратком у домовину у Валенсију или Овиједо, међутим, неће моћи да одбије понуду из Серије А. По мишљењу Матиног окружења, и спорији ритам фудбала на Апенинима би му такође одговарао, па се Јувентус чини као лепа опција. Ово није први пут да се Мата доводи у везу са Старом дамом, италијански шампион је неколико пута показивао интересовање за шпанског офанзивца.

Зато ће Јувентус сачекати 31. децембар и уколико Мата не потпише нови уговор на Олд Трафорду послати званичну понуду.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар