Juventus (opet) hoće Matu!

Stara dama bi da dovede Španca po oprobanom receptu.

Fudbal 02.11.2018 | 15:00
Juventus (opet) hoće Matu!
Italijanski šampion Juventus spreman je da ponudi ugovor ofanzivcu Mančester Junajteda Huanu Mati, koji postaje slobodan agent na kraju ove sezone.

Španac je već od 1. januara u mogućnosti da pregovara sa zainteresovanim stranama, čim uđe u poslednjih šest meseci ugovora na Old Trafordu. Stara dama nije gadljiva na fudbalere za džabe, pa biMata mogao lako da postane sledeći kapitalni ulov posle Patrisa Evre, Samija Kedire, Danija Alvesa i Emrea Džana.

Žoze Murinjo je pre nekoliko dana naložio je čelnicima kluba da mu produže ugovror zajedno saAnderom Ererom, ali dogovor je dospeo u ćorsokak. Takođe, izvori bliski fudbaleru otkrili su za londonski Ivning Standard da igrač smatra da je još mlad za bogate ugovore u SAD ili Kini.

Plejmejker se nedavno dovodio u vezu sa povratkom u domovinu u Valensiju ili Ovijedo, međutim, neće moći da odbije ponudu iz Serije A. Po mišljenju Matinog okruženja, i sporiji ritam fudbala na Apeninima bi mu takođe odgovarao, pa se Juventus čini kao lepa opcija. Ovo nije prvi put da se Mata dovodi u vezu sa Starom damom, italijanski šampion je nekoliko puta pokazivao interesovanje za španskog ofanzivca.

Zato će Juventus sačekati 31. decembar i ukoliko Mata ne potpiše novi ugovor na Old Trafordu poslati zvaničnu ponudu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar