Џудисту прозвали због `старлете`

Црногорски џудиста Срђан Мрваљевић, између осталог вицепрвак свијета, остао је изненађен кад је схватио да је кратак снимак, резиме његове свадбе постала хит на друштвеним мрежама и у медијима.

Забава 31.10.2018 | 18:33
Џудисту прозвали због `старлете`
Мрваљевић (34) се вјенчао за своју дугогодишњу љубав Тамару (26) с којом је у вези већ седам година. Траилер њихове свадбе објављен је на Вимеу прије мјесец дана, али сад је постао хит, углавном захваљујући естетским операцијама којима се подвргнула његова жена.

"Изгледа да јавност највише занимају естетске корекције моје супруге. Пошто је етикетирана као пластична жена од главе до пете, рећи ћу вам, иако нерадо и с дозом нелагоде, да Тамара има имплантате у грудима и хијалурон у уснама и јагодицама.

Искрено, ја сам противник било каквих операција које нису нужне и Тамара ми је била љепша прије било каквих додатака, али то је била њена одлука и ја сам је прихватио због њеног задовољства и среће. Тамару нисам оженио због изгледа и љепоте, већ због њеног ведрог духа и људских квалитета", написао је на Фацебооку.

Снимак њихова вјенчања на Вимеу прегледан је готово пола милиона пута, а звијезда је свакако млада у златној хаљини с дубоким деколтеом.

Џудиста који иза себе има сребрну медаљу са свјетског првенства, награду за најбољег спортисту Црне Горе 2011. године, злато с Медитеранских игара 2013. и три учешћа на Олимпијским играма, за "Блиц" је рекао:

"Оженио сам се прије више од два мјесеца, али неко је прије неколико дана искористио наш снимак с вјенчања и уклопио је с врло ружном причом о национализму, НАТО-у, гламурозном свадбом, бахатим спортистом, блиским везама са крими-миљеом, женом старлетом…

Мрваљевић каже да се Тамара не бави јавним послом, није никаква старлета и нема профиле на друштвеним мрежама. Додао је и да ‘јако ријетко излазе по клубовима, углавном гледају серије и филмове и шетају`. Свадбу су организовали у Подгорици за 150 најближих рођака и пријатеља. Није било превеликог луксуза ни медијске помпе, каже младожења.

(Јутарњи лист)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

гледао малоприје

31.10.2018 18:03

Сам видео је оличење кича, шунда, фарме, парова и осталих српских "културних" манифестација, млада улази у цркву одјевена као за фотографисање за сеxи часопис, поп јој даје да љуби крст, цице испале, позадина максимало избачена, у подлози пјесма о анђелима и свецима, једна неописива сцена, није ни чудо што је постала хит на интернету, народ се смије и на неки начин сажалијева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не Контам

31.10.2018 18:09

Могао је отици до нај близег ,,сеxи-схопа,,и купити лутку на напухавање.Ја сам себи купио,презадовољан сам.

ОДГОВОРИТЕ