Džudistu prozvali zbog `starlete`

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević, između ostalog viceprvak svijeta, ostao je iznenađen kad je shvatio da je kratak snimak, rezime njegove svadbe postala hit na društvenim mrežama i u medijima.

Zabava 31.10.2018 | 18:33
Džudistu prozvali zbog `starlete`
Mrvaljević (34) se vjenčao za svoju dugogodišnju ljubav Tamaru (26) s kojom je u vezi već sedam godina. Trailer njihove svadbe objavljen je na Vimeu prije mjesec dana, ali sad je postao hit, uglavnom zahvaljujući estetskim operacijama kojima se podvrgnula njegova žena.

"Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom nelagode, da Tamara ima implantate u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama.

Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta", napisao je na Facebooku.

Snimak njihova vjenčanja na Vimeu pregledan je gotovo pola miliona puta, a zvijezda je svakako mlada u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom.

Džudista koji iza sebe ima srebrnu medalju sa svjetskog prvenstva, nagradu za najboljeg sportistu Crne Gore 2011. godine, zlato s Mediteranskih igara 2013. i tri učešća na Olimpijskim igrama, za "Blic" je rekao:

"Oženio sam se prije više od dva mjeseca, ali neko je prije nekoliko dana iskoristio naš snimak s vjenčanja i uklopio je s vrlo ružnom pričom o nacionalizmu, NATO-u, glamuroznom svadbom, bahatim sportistom, bliskim vezama sa krimi-miljeom, ženom starletom…

Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom, nije nikakva starleta i nema profile na društvenim mrežama. Dodao je i da ‘jako rijetko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šetaju`. Svadbu su organizovali u Podgorici za 150 najbližih rođaka i prijatelja. Nije bilo prevelikog luksuza ni medijske pompe, kaže mladoženja.

(Jutarnji list)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

gledao maloprije

31.10.2018 18:03

Sam video je oličenje kiča, šunda, farme, parova i ostalih srpskih "kulturnih" manifestacija, mlada ulazi u crkvu odjevena kao za fotografisanje za sexi časopis, pop joj daje da ljubi krst, cice ispale, pozadina maksimalo izbačena, u podlozi pjesma o anđelima i svecima, jedna neopisiva scena, nije ni čudo što je postala hit na internetu, narod se smije i na neki način sažalijeva.

ODGOVORITE
Name

Ne Kontam

31.10.2018 18:09

Mogao je otici do naj blizeg ,,sexi-shopa,,i kupiti lutku na napuhavanje.Ja sam sebi kupio,prezadovoljan sam.

ODGOVORITE