Вујадин Савић: Како је "Гишка" запалио аутобус…?!

Вујадин Савић, капитен Црвене звезде, у интервјуу за "Меридиан спорт" открио је како је дошло до паљења аутобуса на прослави титуле.

Фудбал 01.11.2018 | 16:00
Вујадин Савић: Како је "Гишка" запалио аутобус…?!
"Црвено-бели" су фантастичну прошлу сезону крунисали титулом у Суперлиги коју су желели да са навијачима прославе трофеј који се вратио на стадион "Рајко Митић".

Кренули су аутобусом, али је он изгорео на Аутокоманди пошто су играчи палили бакље".

"Не верујем да сам ја, прихватио сам то као шалу. Прихватио сам и песму коју често певамо", рекао је Савић за "Меридиан спорт".

Дефанзивац клуба из Љутице Богдана присетио се тог дана и истакао да није он једини одговаран.

"Цео тај дан је био невероватан – толико смо били срећни, једва смо чекали тренутак када ћемо да победимо утакмицу и да идемо да славимо са навијачима, прво испред северне трибине, а онда и испред Храма где је било организовано заједничко славље. Није било дозвољено да аутобус иде до Калемегдана, међутим десило се шта се десило, аутобус се запалио, не знам на који начин…"

Због тога су му ‘делије’ веома брзо посветиле песму.

"Настала је и песма ‘Але, але, алео, Гишка бус запалио’ и сви су мене окарактерисали као некога ко је то учинио. Сви смо палили бакље у аутобусу, али је чињеница да је уље цурило откад смо кренули са паркинга. Остао је велики траг од Аутокоманде до места где је изгорео".

За крај, открио је и да возило није било у исправном стању, што је умногоме утицало да дође до инцидента.

"Одмах морам да кажем да је аутобус био стварно неисправан, да не претерам, али је био крш кршева, иако је био лепо замаскиран. Стварно је невероватно колико је био лош. Не бих да причам ко је крив, чињеница је да смо запалили бакље и да је био неисправан аутобус. Није ни битно ко је одговоран, битно је да смо освојили титулу, да нико није страдао, да смо се лепо провели и, ако ништа, остало је у историји и то да се на прослави титуле запалио аутобус. Важно је само да се нико није повредио", закључио је Савић за "Меридиан спорт".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар