Vujadin Savić: Kako je "Giška" zapalio autobus…?!

Vujadin Savić, kapiten Crvene zvezde, u intervjuu za "Meridian sport" otkrio je kako je došlo do paljenja autobusa na proslavi titule.

Fudbal 01.11.2018 | 16:00
Vujadin Savić: Kako je "Giška" zapalio autobus…?!
"Crveno-beli" su fantastičnu prošlu sezonu krunisali titulom u Superligi koju su želeli da sa navijačima proslave trofej koji se vratio na stadion "Rajko Mitić".

Krenuli su autobusom, ali je on izgoreo na Autokomandi pošto su igrači palili baklje".

"Ne verujem da sam ja, prihvatio sam to kao šalu. Prihvatio sam i pesmu koju često pevamo", rekao je Savić za "Meridian sport".

Defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana prisetio se tog dana i istakao da nije on jedini odgovaran.

"Ceo taj dan je bio neverovatan – toliko smo bili srećni, jedva smo čekali trenutak kada ćemo da pobedimo utakmicu i da idemo da slavimo sa navijačima, prvo ispred severne tribine, a onda i ispred Hrama gde je bilo organizovano zajedničko slavlje. Nije bilo dozvoljeno da autobus ide do Kalemegdana, međutim desilo se šta se desilo, autobus se zapalio, ne znam na koji način…"

Zbog toga su mu ‘delije’ veoma brzo posvetile pesmu.

"Nastala je i pesma ‘Ale, ale, aleo, Giška bus zapalio’ i svi su mene okarakterisali kao nekoga ko je to učinio. Svi smo palili baklje u autobusu, ali je činjenica da je ulje curilo otkad smo krenuli sa parkinga. Ostao je veliki trag od Autokomande do mesta gde je izgoreo".

Za kraj, otkrio je i da vozilo nije bilo u ispravnom stanju, što je umnogome uticalo da dođe do incidenta.

"Odmah moram da kažem da je autobus bio stvarno neispravan, da ne preteram, ali je bio krš krševa, iako je bio lepo zamaskiran. Stvarno je neverovatno koliko je bio loš. Ne bih da pričam ko je kriv, činjenica je da smo zapalili baklje i da je bio neispravan autobus. Nije ni bitno ko je odgovoran, bitno je da smo osvojili titulu, da niko nije stradao, da smo se lepo proveli i, ako ništa, ostalo je u istoriji i to da se na proslavi titule zapalio autobus. Važno je samo da se niko nije povredio", zaključio je Savić za "Meridian sport".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar