Суђење Расти

Настављено суђење поводом тужбе Слободана Нешовића због физичког напада репера.

Забава 31.10.2018 | 12:30
Суђење Расти
СУЂЕЊЕ поводом тужбе Слободана Нешовића Локе, власника "Маскома", да га је репер Стефан Ђурић Раста са четворицом пријатеља, у априлу 2017. претукао у просторијама фирме у Кондиној улици у Београду, због новчаног дуга, настављено је у уторак у Првом основном суду у Београду саслушањем једног сведока и двоје судских вештака. Процес ће бити окончан 26. новембра, када ће бити саслушан још један сведок, пуштени видео-снимци и изнета завршна реч, као и пресуда.



Прочитајте још - Раста: Локин дуг већи од 30.000 евра

Суђењу је присуствовао Раста са пријатељима, док је Нешовић изостао. Као сведок, своје виђење изнела је Татјана Буквић, директорка "Тин друм мусиц":

- Била сам наспрам степеница поред којих је прво ушао Ђурић, а с њим и четворица пријатеља. Уплашила сам се и звала полицију, јер сам знала да је Растин отац раније био у канцеларији, и да је претио. Док сам чекала, чули су се повици, ударци папирима и рукама о сто. Ђурић се уносио Слободану у лице и помињао велике износе у еврима.

Прочитајте још - Раста негирао кривицу

Нешовић је, вели, искористио гужву око њеног колеге Срђана Митрића, који је хтео све да сними мобилним телефоном и кренуо степеницама ка излазу. Буквићева, која током рочишта није успела да задржи сузе, детаљно је описала кад су Локу нападачи стигли на степеништу, затим и физички насртај самог Ђурића касније на улици. Упитана за новчани дуг према њему, навела је да је у питању нешто више од 100.000 динара. Суду су се затим обратили вештаци Јелена Мицић Лабудовић и Драган Јечменица. Обоје су констатовали да би, у случају снажних замаха ногом у главу и удараца сличног интензитета, највероватније остале телесне повреде. Оне, подсетимо, код Нешовића нису констатоване после инцидента, кад је у питању налаз судских вештака.

Коментари / 0

Оставите коментар