Suđenje Rasti

Nastavljeno suđenje povodom tužbe Slobodana Nešovića zbog fizičkog napada repera.

Zabava 31.10.2018 | 12:30
Suđenje Rasti
SUĐENjE povodom tužbe Slobodana Nešovića Loke, vlasnika "Maskoma", da ga je reper Stefan Đurić Rasta sa četvoricom prijatelja, u aprilu 2017. pretukao u prostorijama firme u Kondinoj ulici u Beogradu, zbog novčanog duga, nastavljeno je u utorak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu saslušanjem jednog svedoka i dvoje sudskih veštaka. Proces će biti okončan 26. novembra, kada će biti saslušan još jedan svedok, pušteni video-snimci i izneta završna reč, kao i presuda.



Pročitajte još - Rasta: Lokin dug veći od 30.000 evra

Suđenju je prisustvovao Rasta sa prijateljima, dok je Nešović izostao. Kao svedok, svoje viđenje iznela je Tatjana Bukvić, direktorka "Tin drum music":

- Bila sam naspram stepenica pored kojih je prvo ušao Đurić, a s njim i četvorica prijatelja. Uplašila sam se i zvala policiju, jer sam znala da je Rastin otac ranije bio u kancelariji, i da je pretio. Dok sam čekala, čuli su se povici, udarci papirima i rukama o sto. Đurić se unosio Slobodanu u lice i pominjao velike iznose u evrima.

Pročitajte još - Rasta negirao krivicu

Nešović je, veli, iskoristio gužvu oko njenog kolege Srđana Mitrića, koji je hteo sve da snimi mobilnim telefonom i krenuo stepenicama ka izlazu. Bukvićeva, koja tokom ročišta nije uspela da zadrži suze, detaljno je opisala kad su Loku napadači stigli na stepeništu, zatim i fizički nasrtaj samog Đurića kasnije na ulici. Upitana za novčani dug prema njemu, navela je da je u pitanju nešto više od 100.000 dinara. Sudu su se zatim obratili veštaci Jelena Micić Labudović i Dragan Ječmenica. Oboje su konstatovali da bi, u slučaju snažnih zamaha nogom u glavu i udaraca sličnog intenziteta, najverovatnije ostale telesne povrede. One, podsetimo, kod Nešovića nisu konstatovane posle incidenta, kad je u pitanju nalaz sudskih veštaka.

Komentari / 0

Ostavite komentar