Мигранти одвезени са границе

Мигранти који су данима протествовали на граничном прелазу Маљевац са Хрватском, аутобусима су данас одвезени са ове локације, потврђено је за Српскаинфо.

Босна и Херцеговина 30.10.2018 | 17:25
Мигранти одвезени са границе
Велики број полицајаца дошао је данас на гранични прелаз и мигранте су увели у аутобус и одвезли. Како сазнајемо они ће их превести у насеље Поље у Бивши погон фирме “Мирел”.
 
Након што је предсједавајући Општинског вијећа Велике Кладуше Фикрет Башић упутио ургенцију Граничној полицији БиХ и Министарству унутрашњих послова УСК за деблокаду Граничног прелаза Велика Кладуша – Маљевац, дошло је до интервенције премјештања мигранта са ове локације.

Башић је истакао да путне комункације које воде према граничном прелазу Маљевац морају бити деблокиране ради нормалног одвијања саобраћаја. 

Гранични прелаз биће отворен вечерас од 19 сати.

Извор: Српскаинфо

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

066

30.10.2018 17:39

Зло смо од дрзаве, дође 100 странаца и блокира нам прелаз 10 дана.! Хајде да се то деси Хрватској, мало морген! Хајде да се то деси Црној гори?? Најгори смо на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

066

30.10.2018 17:43

Лијепо их замолиш три пута да се помакну 200 метара од границе, ако се оглуше иде специјала и рјесава ствар!! Ко кога овдје прави будалом, људи само не раде свој посао. Сад ми као грађани БиХ треба данима да се нагуравамо, а да то исто ми урадимо у некој туђој земљи, шта би било??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Је Не А

30.10.2018 18:12

Једна Јеврејска пословица казе:,,ако не знас ста да радис,види ста други раде,,.Трамп је дигао војску на Мексицку границу,колико знам ми јос увијек имамо војску,армију,орузане снаге или како вец.

ОДГОВОРИТЕ