Migranti odvezeni sa granice

Migranti koji su danima protestvovali na graničnom prelazu Maljevac sa Hrvatskom, autobusima su danas odvezeni sa ove lokacije, potvrđeno je za Srpskainfo.

Bosna i Hercegovina 30.10.2018 | 17:25
Migranti odvezeni sa granice
Veliki broj policajaca došao je danas na granični prelaz i migrante su uveli u autobus i odvezli. Kako saznajemo oni će ih prevesti u naselje Polje u Bivši pogon firme “Mirel”.
 
Nakon što je predsjedavajući Opštinskog vijeća Velike Kladuše Fikret Bašić uputio urgenciju Graničnoj policiji BiH i Ministarstvu unutrašnjih poslova USK za deblokadu Graničnog prelaza Velika Kladuša – Maljevac, došlo je do intervencije premještanja migranta sa ove lokacije.

Bašić je istakao da putne komunkacije koje vode prema graničnom prelazu Maljevac moraju biti deblokirane radi normalnog odvijanja saobraćaja. 

Granični prelaz biće otvoren večeras od 19 sati.

Izvor: Srpskainfo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

066

30.10.2018 17:39

Zlo smo od drzave, dođe 100 stranaca i blokira nam prelaz 10 dana.! Hajde da se to desi Hrvatskoj, malo morgen! Hajde da se to desi Crnoj gori?? Najgori smo na Balkanu.

ODGOVORITE
Name

066

30.10.2018 17:43

Lijepo ih zamoliš tri puta da se pomaknu 200 metara od granice, ako se ogluše ide specijala i rjesava stvar!! Ko koga ovdje pravi budalom, ljudi samo ne rade svoj posao. Sad mi kao građani BiH treba danima da se naguravamo, a da to isto mi uradimo u nekoj tuđoj zemlji, šta bi bilo??

ODGOVORITE
Name

Je Ne A

30.10.2018 18:12

Jedna Jevrejska poslovica kaze:,,ako ne znas sta da radis,vidi sta drugi rade,,.Tramp je digao vojsku na Meksicku granicu,koliko znam mi jos uvijek imamo vojsku,armiju,oruzane snage ili kako vec.

ODGOVORITE