Лопетеги: Хвала Реалу на указаном поверењу

Сада већ бивши тренер Реала, Лопетеги, послао је опроштајну поруку навијачима и челницима Реала после одлуке управног одбора клуба да га смени.

Фудбал 30.10.2018 | 13:45
Лопетеги: Хвала Реалу на указаном поверењу
Председник Флорентино Перез је пресекао да му уручи отказ после катастрофе у "ел класику" и пораза од Барселоне од 5:1, па ће Лопетеги сада потражити нови посао.

Лопетеги се у краћој поруци захвалио свима са којима је имао прилику да сарађује. 

"После одлуке коју је донео борд директора Реала, желим да се захвалим клубу на указаном поверењу и прилици коју су ми дали. Хвала и играчима за сав њихов труд и рад, као и свим запосленима у клубу за све што су учинили да имамо пријатну сарадњу. И наравно, дугујем захвалност и навијачима на подршци. елим им све најбоље у наставку сезоне", поручио је Лопетеги. 

Он је за свега неколико месеци рада у Мадриду освојио 14 бодова из десет утакмица у Примери, док на укупно 14 утакмица у свим такмичењима има скор од по шест победа и пораза и два нерешена резултата. 

Клуб је привремено на место тренера именовао Сантјага Соларија, који је донедавно водио екипу Кастиље. Он ће дебитовати на новој функцији већ у среду 31. октобра на утакмици Купа краља против нижеразредне Мелиље.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар