Lopetegi: Hvala Realu na ukazanom poverenju

Sada već bivši trener Reala, Lopetegi, poslao je oproštajnu poruku navijačima i čelnicima Reala posle odluke upravnog odbora kluba da ga smeni.

Fudbal 30.10.2018 | 13:45
Lopetegi: Hvala Realu na ukazanom poverenju
Predsednik Florentino Perez je presekao da mu uruči otkaz posle katastrofe u "el klasiku" i poraza od Barselone od 5:1, pa će Lopetegi sada potražiti novi posao.

Lopetegi se u kraćoj poruci zahvalio svima sa kojima je imao priliku da sarađuje. 

"Posle odluke koju je doneo bord direktora Reala, želim da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju i prilici koju su mi dali. Hvala i igračima za sav njihov trud i rad, kao i svim zaposlenima u klubu za sve što su učinili da imamo prijatnu saradnju. I naravno, dugujem zahvalnost i navijačima na podršci. elim im sve najbolje u nastavku sezone", poručio je Lopetegi. 

On je za svega nekoliko meseci rada u Madridu osvojio 14 bodova iz deset utakmica u Primeri, dok na ukupno 14 utakmica u svim takmičenjima ima skor od po šest pobeda i poraza i dva nerešena rezultata. 

Klub je privremeno na mesto trenera imenovao Santjaga Solarija, koji je donedavno vodio ekipu Kastilje. On će debitovati na novoj funkciji već u sredu 31. oktobra na utakmici Kupa kralja protiv nižerazredne Melilje.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar