Дан штедње уз поклон бебама

Штедне књижице Сбербанк а. д. Бања Лука с улогом од 100 КМ бебама рођеним 31. октобра.

Република Српска 30.10.2018 | 09:38
Дан штедње уз поклон бебама
Најсрећнији тренутак у животу је дан када се породица прошири за новог члана. Како би овај дан био још радоснији Сбербанк а.д. Бањалука је одлучила да уручи поклоне за све бебе рођене на територији Републике Српске 31. октобра, на Свјетски дан штедње.

Сбербанк а.д. Бањалука већ традиционално припрема четврту годину за редом, вриједне поклоне родитељима свих беба рођених на територији Републике Српске, тј поклања штедне књижице са почетним новчаним улогом од 100 КМ на штедном рачуну. Ове активности се одвијају у склопу обиљежавања Свјетског дана штедње, који се већ 93. годину за редом обиљежава у свијету.

Сбербанк а.д. Бањалука је овом приликом уручила честитке породиљама у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, те истакла да је банка и ове године одлучила да уз поклоне увелича најљепше тренутке нових родитеља.

Сандро Михајловић, члан Управе Сбербанк а.д. Бања Лука је овим поводом изјавио: „Дан штедње за нас представља веома значајан датум, те сматрамо да је најљепше да га обиљежимо са родитељима и нашим новим најмлађим суграђанима. Поклањањем штедних књижица смо им на симболичан начин пожељели срећну будућност“.



Он је истакао да је уједно циљ ове акције да подстакне грађане да размишљају о томе у коликој мјери се штедњом и одговорним односом према новцу, ствара база за грађење сигурне и безбједније будућности.

„Веома је битно да се скрене пажња на значај штедње, јер уколико се одлучите да штедите данас, управо та одлука доноси предност и мир када размишљате о будућности“.

Проф.др Весна Ећим Злојутро је изразила захвалност у име колектива Клинике за  гинекологију – акушерство, УКЦ РС на донацији новчаних средстава у склопу Свјетског дана штедње. 

“Овим чином је Сбербанк а.д. Бања Лука скренула пажњу на значај Свјетског дана штедње, а наше бебе су постале најмлађе штедише. Надамо се да ће се ова традиција наставити, а за добробит наших најмлађих”, изјавила је Проф.др Весна Ећим Злојутро.

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бања Лука

30.10.2018 11:09

Свака цаст,за примјер !

ОДГОВОРИТЕ