Dan štednje uz poklon bebama

Štedne knjižice Sberbank a. d. Banja Luka s ulogom od 100 KM bebama rođenim 31. oktobra.

Republika Srpska 30.10.2018 | 09:38
Dan štednje uz poklon bebama
Najsrećniji trenutak u životu je dan kada se porodica proširi za novog člana. Kako bi ovaj dan bio još radosniji Sberbank a.d. Banjaluka je odlučila da uruči poklone za sve bebe rođene na teritoriji Republike Srpske 31. oktobra, na Svjetski dan štednje.

Sberbank a.d. Banjaluka već tradicionalno priprema četvrtu godinu za redom, vrijedne poklone roditeljima svih beba rođenih na teritoriji Republike Srpske, tj poklanja štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na štednom računu. Ove aktivnosti se odvijaju u sklopu obilježavanja Svjetskog dana štednje, koji se već 93. godinu za redom obilježava u svijetu.

Sberbank a.d. Banjaluka je ovom prilikom uručila čestitke porodiljama u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, te istakla da je banka i ove godine odlučila da uz poklone uveliča najljepše trenutke novih roditelja.

Sandro Mihajlović, član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka je ovim povodom izjavio: „Dan štednje za nas predstavlja veoma značajan datum, te smatramo da je najljepše da ga obilježimo sa roditeljima i našim novim najmlađim sugrađanima. Poklanjanjem štednih knjižica smo im na simboličan način poželjeli srećnu budućnost“.On je istakao da je ujedno cilj ove akcije da podstakne građane da razmišljaju o tome u kolikoj mjeri se štednjom i odgovornim odnosom prema novcu, stvara baza za građenje sigurne i bezbjednije budućnosti.

„Veoma je bitno da se skrene pažnja na značaj štednje, jer ukoliko se odlučite da štedite danas, upravo ta odluka donosi prednost i mir kada razmišljate o budućnosti“.

Prof.dr Vesna Ećim Zlojutro je izrazila zahvalnost u ime kolektiva Klinike za  ginekologiju – akušerstvo, UKC RS na donaciji novčanih sredstava u sklopu Svjetskog dana štednje. 

“Ovim činom je Sberbank a.d. Banja Luka skrenula pažnju na značaj Svjetskog dana štednje, a naše bebe su postale najmlađe štediše. Nadamo se da će se ova tradicija nastaviti, a za dobrobit naših najmlađih”, izjavila je Prof.dr Vesna Ećim Zlojutro.

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Banja Luka

30.10.2018 12:09

Svaka cast,za primjer !

ODGOVORITE