Зашто се Меланија удала за Трампа?

Књига се бави свим женама у животу Доналда Трампа - од његове баке и мајке, па све до његових супруга и ћерки.

Свијет 29.10.2018 | 21:23
Зашто се Меланија удала за Трампа?
Могло би се рећи да се готово сваки месец на тржишту појави барем једна књига о Меланији или Доналду Трампу, која доноси неке непознате детаље из њиховог живота. Последња у низу је "Ин Голден Хандцуффс: Тхе Сецрет Хисторy оф Трумп’с Wомен" (У златним лисицама: Тајна истоија Трампових жена), ауторке Нине Бурлејт, која је у књизи написала како 48-годишња Меланија Трамп за свог супруга одабрала 24 године старијег Доналда Трампа, очигледно тражећи у њему очинску фигуру која ће је заштитити.

"Све се врти око моћи и заштите. Она је једноставно требала "снажног" мушкарца који ће је водити, очинску фигуру", открио је "стари пријатељ" Меланије Трамп из Словеније.

Наравно, није требало дуго да Бела кућа реагује на нову књигу и њене наводе, стога је Стефани Гришам, Меланијина десна рука, задужена за односе с јавношћу, одмах послала саопштење.

"Као и обично, тврдње анонимног извора објављене у овој књизи нису тачне. Само бих додала да се ауторка исте није ни потрудила да пошаље упит нити провери чињенице које је написала."



Књига Нине Бурлејт бави се свим женама у животу Доналда Трампа - од његове баке и мајке, па све до његових супруга и ћерки. Сама ауторка, која иначе прати политику за Неwсwеек, детаљно је описала како је Трампова трећа супруга, рођена у породици у којој је мајка радила у фабрици, док је отац био возач, помало тешке нарави, радила у модном свету пре него што се удала за старијег америчког милијардера.

Један "породични" пријатељ изјавио је на словенској телевизији како се Меланија удала за Трампа јер ју је подсећао на њеног оца. "Двојица мушкараца, између којих је тек неколико година разлика,неодољиво личе један на другог, помало су ратоборни и све подређују послу", написала је Бурлејт и није пуно промашила, јер слично је поређење имала и Меланија Трамп.

"Обоје су изузетни радници и посао им је најважнији. Јако су паметни и способни, иако су одрасли у сасвим другачијем окружењу, али вредности су им исте, имају исту традицију. Ја сам лично врло слична свом супругу. Схватате ли шта желим да кажем? Такав је и мој отац: породични човек који поштује традицију", изјавила је у априлу 2016. за магазин ГQ.



Оно што је желела, на крају је и добила - личну послугу у луксузном стану, отворене рачуне у Тифанију и Гучију, као и личног возача који је вози где год она пожели, летниковац у Бедминстеру и кућу за "зимски одмор" у Палм бичу. Наравно, како пише у књизи, све то је имало и своју цену - морала је да настави да буде "секси Словенка". Удајом за Трампа, доживотно се осигурала, као и целу своју породицу, иако се потписала на "живот у златном кавезу".

"Истина о Меланији је она коју је још Стане Јерко, словенски фотограф који ју је открио, приметио - она се никада није осећала превише пријатно у центру пажње. Могла је да балансира на потпетицама од десет центиметара без да гледа у под, могла је да се нага фотографише у Трамповом авиону, ако је било потребно. Но, сада када цео свет има уперене очи у сваки њен покрет, своју напетост не може да сакрије. Једино што је она желела су ципеле са црвеним џоновима (скупоцене Кристијан Луботан ципеле, оп.а.) и кров над главом, и то је добила."

Извор: Курир/Стил

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

боле

29.10.2018 20:41

Зато што је лијеп и згодан. Хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Боле

29.10.2018 21:29

И млад.

Name

Зар Није

29.10.2018 21:30

Исти Есад Плави.

Name

Хах

29.10.2018 21:37

Па И мутавом јасно Лова У питању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

30.10.2018 11:30

Случајно није тражила кокуза са платом од 440 КМ...

Name

Дарио

30.10.2018 06:45

Висок плав,плаве оци и има свој бицикл...

ОДГОВОРИТЕ