Zašto se Melanija udala za Trampa?

Knjiga se bavi svim ženama u životu Donalda Trampa - od njegove bake i majke, pa sve do njegovih supruga i ćerki.

Svijet 29.10.2018 | 21:23
Zašto se Melanija udala za Trampa?
Moglo bi se reći da se gotovo svaki mesec na tržištu pojavi barem jedna knjiga o Melaniji ili Donaldu Trampu, koja donosi neke nepoznate detalje iz njihovog života. Poslednja u nizu je "In Golden Handcuffs: The Secret History of Trump’s Women" (U zlatnim lisicama: Tajna istoija Trampovih žena), autorke Nine Burlejt, koja je u knjizi napisala kako 48-godišnja Melanija Tramp za svog supruga odabrala 24 godine starijeg Donalda Trampa, očigledno tražeći u njemu očinsku figuru koja će je zaštititi.

"Sve se vrti oko moći i zaštite. Ona je jednostavno trebala "snažnog" muškarca koji će je voditi, očinsku figuru", otkrio je "stari prijatelj" Melanije Tramp iz Slovenije.

Naravno, nije trebalo dugo da Bela kuća reaguje na novu knjigu i njene navode, stoga je Stefani Grišam, Melanijina desna ruka, zadužena za odnose s javnošću, odmah poslala saopštenje.

"Kao i obično, tvrdnje anonimnog izvora objavljene u ovoj knjizi nisu tačne. Samo bih dodala da se autorka iste nije ni potrudila da pošalje upit niti proveri činjenice koje je napisala."



Knjiga Nine Burlejt bavi se svim ženama u životu Donalda Trampa - od njegove bake i majke, pa sve do njegovih supruga i ćerki. Sama autorka, koja inače prati politiku za Newsweek, detaljno je opisala kako je Trampova treća supruga, rođena u porodici u kojoj je majka radila u fabrici, dok je otac bio vozač, pomalo teške naravi, radila u modnom svetu pre nego što se udala za starijeg američkog milijardera.

Jedan "porodični" prijatelj izjavio je na slovenskoj televiziji kako se Melanija udala za Trampa jer ju je podsećao na njenog oca. "Dvojica muškaraca, između kojih je tek nekoliko godina razlika,neodoljivo liče jedan na drugog, pomalo su ratoborni i sve podređuju poslu", napisala je Burlejt i nije puno promašila, jer slično je poređenje imala i Melanija Tramp.

"Oboje su izuzetni radnici i posao im je najvažniji. Jako su pametni i sposobni, iako su odrasli u sasvim drugačijem okruženju, ali vrednosti su im iste, imaju istu tradiciju. Ja sam lično vrlo slična svom suprugu. Shvatate li šta želim da kažem? Takav je i moj otac: porodični čovek koji poštuje tradiciju", izjavila je u aprilu 2016. za magazin GQ.



Ono što je želela, na kraju je i dobila - ličnu poslugu u luksuznom stanu, otvorene račune u Tifaniju i Gučiju, kao i ličnog vozača koji je vozi gde god ona poželi, letnikovac u Bedminsteru i kuću za "zimski odmor" u Palm biču. Naravno, kako piše u knjizi, sve to je imalo i svoju cenu - morala je da nastavi da bude "seksi Slovenka". Udajom za Trampa, doživotno se osigurala, kao i celu svoju porodicu, iako se potpisala na "život u zlatnom kavezu".

"Istina o Melaniji je ona koju je još Stane Jerko, slovenski fotograf koji ju je otkrio, primetio - ona se nikada nije osećala previše prijatno u centru pažnje. Mogla je da balansira na potpeticama od deset centimetara bez da gleda u pod, mogla je da se naga fotografiše u Trampovom avionu, ako je bilo potrebno. No, sada kada ceo svet ima uperene oči u svaki njen pokret, svoju napetost ne može da sakrije. Jedino što je ona želela su cipele sa crvenim džonovima (skupocene Kristijan Lubotan cipele, op.a.) i krov nad glavom, i to je dobila."

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

bole

29.10.2018 20:41

Zato što je lijep i zgodan. Hahaha

ODGOVORITE
Name

Re Bole

29.10.2018 21:29

I mlad.

Name

Zar Nije

29.10.2018 21:30

Isti Esad Plavi.

Name

Hah

29.10.2018 21:37

Pa I mutavom jasno Lova U pitanju.

ODGOVORITE
Name

Da

30.10.2018 11:30

Slučajno nije tražila kokuza sa platom od 440 KM...

Name

Dario

30.10.2018 06:45

Visok plav,plave oci i ima svoj bicikl...

ODGOVORITE