А шта каже Лопетегијев отац?

Продајом Роналда украли су мом сину 50 голова! Тренер Реала, Ђулен Лопетеги могао би ускоро да добије отказ. Критике су бројне, али у његову одбрану стао је отац, Хозе Антонио.

Фудбал 29.10.2018 | 19:45
А шта каже Лопетегијев отац?
Он је за листц "Ел Паис" изјавио како сматра да су челници Реала кривци за тренутну кризу јер нису довели играча који би заменио Кристијана Роналда.

Португалац је постизао око 50 голова у једној години и тек сада се види колико недостаје овом тиму Реала. Лопетегијев отац сматра да није добро што су челници Реала помислили да се може без њега.

"Кристијано Роналдо је био добар. Је ли био дрчан? Сви ми имамо слабости, али он је макар постизао 50 голова по сезони. Недостаје овом тиму. Немате правог голгетера сада у екипи. Нису купили никога као замену. Причало се о доласку Нејмара и неких других, али нико није дошао. Мом сину су украли 50 голова!", љут је Хозе Антонио Лопетеги. 

Он је открио како је његов син одбио да кривицу за лоше резултате свали на плећа играча које води. 

"Мора да се помири да ради са тим што има и рекао ми је, да ме не схватите погрешно, да је одушевљен играчима. Обично каже, имам добре људе на окупу, дају све од себе. Не криви никада играче. Али када ту нема материјала, онда нема. Тачније, главни играч је отишао", рекао је Лоптегеи сениор. 

Реал је после десетог кола у примери на деветом месту, тим је добио свега четири утакмице и постигао само 14 голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар