A šta kaže Lopetegijev otac?

Prodajom Ronalda ukrali su mom sinu 50 golova! Trener Reala, Đulen Lopetegi mogao bi uskoro da dobije otkaz. Kritike su brojne, ali u njegovu odbranu stao je otac, Hoze Antonio.

Fudbal 29.10.2018 | 19:45
A šta kaže Lopetegijev otac?
On je za listc "El Pais" izjavio kako smatra da su čelnici Reala krivci za trenutnu krizu jer nisu doveli igrača koji bi zamenio Kristijana Ronalda.

Portugalac je postizao oko 50 golova u jednoj godini i tek sada se vidi koliko nedostaje ovom timu Reala. Lopetegijev otac smatra da nije dobro što su čelnici Reala pomislili da se može bez njega.

"Kristijano Ronaldo je bio dobar. Je li bio drčan? Svi mi imamo slabosti, ali on je makar postizao 50 golova po sezoni. Nedostaje ovom timu. Nemate pravog golgetera sada u ekipi. Nisu kupili nikoga kao zamenu. Pričalo se o dolasku Nejmara i nekih drugih, ali niko nije došao. Mom sinu su ukrali 50 golova!", ljut je Hoze Antonio Lopetegi. 

On je otkrio kako je njegov sin odbio da krivicu za loše rezultate svali na pleća igrača koje vodi. 

"Mora da se pomiri da radi sa tim što ima i rekao mi je, da me ne shvatite pogrešno, da je oduševljen igračima. Obično kaže, imam dobre ljude na okupu, daju sve od sebe. Ne krivi nikada igrače. Ali kada tu nema materijala, onda nema. Tačnije, glavni igrač je otišao", rekao je Loptegei senior. 

Real je posle desetog kola u primeri na devetom mestu, tim je dobio svega četiri utakmice i postigao samo 14 golova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar