Почаст: ''Живимо у лошем систему''

Грађани Сарајева окупили су се и вечерас, како је и најављено, на Тргу дјеце Сарајева да би одали почаст брутално убијеним сарајевским полицајцима.  

Босна и Херцеговина 29.10.2018 | 18:28
Почаст: ''Живимо у лошем систему''
Подсјећамо, у раним јутарњим сатима у петак убијена су двојица полицајаца Адис Шеховић и Давор Вујиновић. 

Један од организатора вечерашњег скупа казао је за “Аваз” да је ово окупљање нормална људска реакција за страшан злочин који се десио.

– Ово је нормална људска реакција за страшан злочин који се десио, када су свирепо убијена двојица полицајаца током обављања њихове службене дужности. То нама је био аларм да се вечерас овдје окупимо и искажемо свој став. Наши полицајци су врло добри у свом послу, а евидентно је да имамо лош систем. Ови који краду возила, пуцају на полицајце, морају бити кажњени. Желимо вечерашњим скупом поручити да поштујемо и уважавамо рад наших полицајаца, али да одбијамо да живимо у систему који није спреман да кажњава оне који су се огријешили о систем. Дакле, дајемо подршку полицији јер њихов посао свакодневно постаје све тежи и тежи – рекао је један од организатора.

Извор: Аваз

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Подрска

29.10.2018 17:41

Подршка градјанима Сарајева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав систем

29.10.2018 17:50

Какав систем.Смијешно.Овде нема никаквог систем.Само свеопста пљачка.Лудница је ово.Свака држава иста.Луди политичари.Нарко босови.Старлете.Избјеглице.Народ који бјежи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска и од мене

29.10.2018 18:21

Ајмо народе, освијестимо се висе, инаце нас нема. Постовати ентитете, постовати једни друге и у борбу против криминала и корупције, у борбу за лицну сигурност сваког становника ове земље. Доста је корупције у 21. вијеку, нисмо ми Централна Азија да нам ово раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САН

29.10.2018 18:53

Подрска ,градјанима Сарајева

Name

Нострадамус

29.10.2018 19:28

А ста ако иза убиства полицајаца опет стоји полиција односно криминал у коалицији СНСД СДА и ХДЗ ста ако овим коалиционим партнерима одговара стање хаоса. Јер убице се опет неце пронаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

29.10.2018 20:53

Народ не мисли тако . Народу систем добар. Убија се, пљацка се , не казњава се. Бакир је својима најбољи, исто као Човиц и Миле својима.

ОДГОВОРИТЕ