Барса продаје Дембелеа на зиму!

Узалуд наместио гол у Ел Класику! Управа шампиона Шпаније не одустује од првобитног плана.

Фудбал 30.10.2018 | 17:00
Барса продаје Дембелеа на зиму!
Одиграо је Усман Дембеле солидних 20-ак минута у Ел Класику, чак је и асистирао код петог кола Барселоне у победи од 5:1 над Реалом, али му то неће помоћи да остане на Ноу Кампу.

Радио Каталонија јавио је да ће упркос свему управа клуба ставити Дембелеа на трансфер листу и покушати већ у зимском прелазном року да се ослободи играча којег је у лето 2017. године купила од Борусије Дортмунд за 115.000.000 евра.

Ове сезоне одиграо је у Примери десет утакмица, али ни у једној није био стартер. Уписао је и један наступ у Лиги шампиона, а пропустио је претходна два са Тотенхемом и Интером.

А наводно је Дембеле чак закаснио у свлачионицу на састанак уочи окршаја са Неразурима. То је додатно утицало на погоршање његовог статуса у клубу, мада тренер Ернесто Валверде уочи Класика није хтео детаљније да прича са новинарима на ову тему.

Дао му је шеф стручног штаба чак и шансу да заигра против Реала, може се рећи да је Дембеле асистенцијом на неки начин оправдао то поверење, али ипак није купио себи карту за останак у клубу.

Овај француски репрезентативац до сада је за Барселону одиграо 35 утакмица и постигао девет голова, а прошле сезоне је са Блауграном освојио дуплу круну.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар