Barsa prodaje Dembelea na zimu!

Uzalud namestio gol u El Klasiku! Uprava šampiona Španije ne odustuje od prvobitnog plana.

Fudbal 30.10.2018 | 17:00
Barsa prodaje Dembelea na zimu!
Odigrao je Usman Dembele solidnih 20-ak minuta u El Klasiku, čak je i asistirao kod petog kola Barselone u pobedi od 5:1 nad Realom, ali mu to neće pomoći da ostane na Nou Kampu.

Radio Katalonija javio je da će uprkos svemu uprava kluba staviti Dembelea na transfer listu i pokušati već u zimskom prelaznom roku da se oslobodi igrača kojeg je u leto 2017. godine kupila od Borusije Dortmund za 115.000.000 evra.

Ove sezone odigrao je u Primeri deset utakmica, ali ni u jednoj nije bio starter. Upisao je i jedan nastup u Ligi šampiona, a propustio je prethodna dva sa Totenhemom i Interom.

A navodno je Dembele čak zakasnio u svlačionicu na sastanak uoči okršaja sa Nerazurima. To je dodatno uticalo na pogoršanje njegovog statusa u klubu, mada trener Ernesto Valverde uoči Klasika nije hteo detaljnije da priča sa novinarima na ovu temu.

Dao mu je šef stručnog štaba čak i šansu da zaigra protiv Reala, može se reći da je Dembele asistencijom na neki način opravdao to poverenje, ali ipak nije kupio sebi kartu za ostanak u klubu.

Ovaj francuski reprezentativac do sada je za Barselonu odigrao 35 utakmica i postigao devet golova, a prošle sezone je sa Blaugranom osvojio duplu krunu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar