Дефанзивац Фулама брани Јокановића!

Ово нема никаве везе са њим, ми нисмо тим, не изгледамо као неко ко жели да опстане у лиги! "Не знам да ли остали схватају ову ситуацију. Али није у питању нико индивидуално, у питању је цела група, колектив", рекао је Тим Рим.

Фудбал 30.10.2018 | 09:00
Дефанзивац Фулама брани Јокановића!
Фулам је везао четири убедљива пораза у Премијер лиги, па и поред подршке газде клуба Шахида Кана, јасно је да српском стратегу Славиши Јокановићу буквално гори под ногама.

Та ситуација је донекле и нормална, с обзиром да је повратник у елитни ранг пао у зону испадања, али екипа још увек чврсто стоји уз свог тренера. То се може закључити и по речима дефанзивца Фулама Тима Рима, који је осудио екипу за лош учинак у протеклих неколико недеља.

"Мислим да ово нема никакве везе са менаџером. Ми не играмо једни за друге, нема заједништва, борбе унутар групе. Ми нисмо тим, ми смо група појединаца која не изгледа као да жели да опстане у лиги. Док се то не промени, и даље ћемо ићи овим путем. Не знам да ли остали схватају ову ситуацију. Али није у питању нико индивидуално, у питању је цела група, колектив", рекао је Рим.

Пред Фуламом је гостовање последњепласираном Хадерсфилду, на којем мора да покаже како поседује квалитет такмичење на овом нивоу. Ипак, пре тог меча следи гостовање Манчестер Ситију (четвртак 20.45) у Лига купу, које може да буде врло непријатно по Јокановићев тим, без обзира на то у којем саставу буде истрчао актуелни шампион Енглеске.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар