Defanzivac Fulama brani Jokanovića!

Ovo nema nikave veze sa njim, mi nismo tim, ne izgledamo kao neko ko želi da opstane u ligi! "Ne znam da li ostali shvataju ovu situaciju. Ali nije u pitanju niko individualno, u pitanju je cela grupa, kolektiv", rekao je Tim Rim.

Fudbal 30.10.2018 | 09:00
Defanzivac Fulama brani Jokanovića!
Fulam je vezao četiri ubedljiva poraza u Premijer ligi, pa i pored podrške gazde kluba Šahida Kana, jasno je da srpskom strategu Slaviši Jokanoviću bukvalno gori pod nogama.

Ta situacija je donekle i normalna, s obzirom da je povratnik u elitni rang pao u zonu ispadanja, ali ekipa još uvek čvrsto stoji uz svog trenera. To se može zaključiti i po rečima defanzivca Fulama Tima Rima, koji je osudio ekipu za loš učinak u proteklih nekoliko nedelja.

"Mislim da ovo nema nikakve veze sa menadžerom. Mi ne igramo jedni za druge, nema zajedništva, borbe unutar grupe. Mi nismo tim, mi smo grupa pojedinaca koja ne izgleda kao da želi da opstane u ligi. Dok se to ne promeni, i dalje ćemo ići ovim putem. Ne znam da li ostali shvataju ovu situaciju. Ali nije u pitanju niko individualno, u pitanju je cela grupa, kolektiv", rekao je Rim.

Pred Fulamom je gostovanje poslednjeplasiranom Hadersfildu, na kojem mora da pokaže kako poseduje kvalitet takmičenje na ovom nivou. Ipak, pre tog meča sledi gostovanje Mančester Sitiju (četvrtak 20.45) u Liga kupu, koje može da bude vrlo neprijatno po Jokanovićev tim, bez obzira na to u kojem sastavu bude istrčao aktuelni šampion Engleske.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar