СА: Комеморација Адису и Давору

Комесар МУП-а Кантона Сарајево Мевлудин Халиловић поручио је данас на комеморацији убијеним полицајцима Адису Шеховићу и Давору Вујиновићу да су они личним примјером показали колико је полицијски посао тежак, ризичан и опасан, јер су дали животе штитећи грађане Сарајева и њихову имовину.

Босна и Херцеговина 29.10.2018 | 11:57
СА: Комеморација Адису и Давору
"Тешко је наћи праве ријечи да се искаже наша туга, бол и огорченост. Ово је ненадокнадив губитак за породице и Управу полиције у којима су Адис и Давор дали максималан допринос", рекао је Халиловић.

Он је на комеморацији у сали зграде општине Нови Град Сарајево истакао да је њихово страдање велики губитак и за град Сарајево и БиХ, преносе сарајевски медији.

"Због Адиса и Давора ћемо наставити радити наше послове. Врата МУП-а Кантона Сарајево њиховим породицама увијек ће бити отворена, јер то је и њихова кућа", рекао је Халиловић.

Начелник Полицијске управе Нови Град Сарајево Нусрет Селимовић навео је да је бол због погибије Шеховића и Вујиновића неизрецива и да ће памтити сваки тренутак проведен са страдалим колегама.

"Као њихов руководилац дужност ми је да захвалим на њиховом доприносу, јер су немјерљиве вриједности трагова који су оставили иза себе", поручио је Селимовић и додао да је неизрецива бол коју осјећају њихова дјеца, родбина, пријатељи.

У Сарајеву ће данас бити сахрањени убијени полицајци, Вујиновић на гробљу Свети Јосип на Кошеву, а Шеховић на гробљу у Бућа Потоку.

Шеховић и Вујиновић убијени су у петак, 26. октобра, у раним јутарњим часовима у сарајевском насељу Алипашино Поље. На њих су пуцала лица особе која су покушавала да украду путничко возило голф шест, хрватских регистарских ознака.

Шеховић је преминуо на мјесту догађаја, док је Вујиновић преминуо на Клиничком центру Универзитета у Сарајеву.

Извор: Срна

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Бањалука

29.10.2018 11:25

Ста казе полиција ко се тукао за викенд у сигурном граду Банајалуци у јос сигурнијем ресторану Ада ? Има ли извјестаја ко је остао без ока ? Колико се робије добије за око ? Да ли је битно ције је око па се по томе одредјује казна ? Колико вриједи "обицно" а колико "богатаско" око ? Ради ли МУП несто или ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

29.10.2018 11:56

Шта се то десило?

Name

ВИП

29.10.2018 12:27

Драган Лукац у Рс стити аутомафију и крије убице ова два полицајца исто као сто крије убице Давида Драгицевица!

Name

Туга

29.10.2018 11:27

Туго моја...ста смо доцекали, да нам полицајце убијају криминалци као псе... Мало нам је био рат и све остало па и у миру да се гине.... и ста је фалило код друга Тита, сви смо имали , неки казу мало, мало али подједнако, а сада вецина нас нема ниста док 10% њих има превисе. Некада се полицајац постовао и поздрављао на улици са великим постовањем, данас их убију као псе без размисљања. Сауцесце породицама, а нама остаје буна и устанак невазно које вјере и имена били, или це нас ових 10% докрајцити врло брзо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

29.10.2018 12:15

Није вам ваљала Југославија, хтјели сте у своје државице, у капитализам, Њемачка чоколода и фармерке из Италије су биле примамљивије. Ето сад, па нека мафија влада, нека се полициај туче и убија, нека дјеца не поштују родитеље, све сте то хтјели тако.

Name

Вип

29.10.2018 11:43

Е за ово се трази правда,а не за дилере и наркомане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Један ЧОВЕК и једна ПАТКА

29.10.2018 12:21

Дилере и наркомане? Мислис на Лукаца и Додига? Или сина Игора?

Name

ГОЈКО

29.10.2018 12:28

Највеци дилер дроге у Рс је министар полиције Драган Лукац!

Name

ГОЈКО

29.10.2018 12:42

А Милетов син Игор Додик се дрогира одавно то знају сви у Бања Луци.Тај наркоман просто обозава хероин и кокаин!

Name

малконе

29.10.2018 12:12

Страшан злочин, полиција мора изнаћи надљудске напоре и пронаћи убице, помало сам скептичан, у питању су окорјели криминалци, који су можда већ изван БиХ, за све је крива држава и судови. Криминалци се пуштају за 48 сати на слободу а држава гања сиротињу да плати таксу за ТВ, све је отишло у 3 пм-е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фј

29.10.2018 12:30

САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужно

29.10.2018 12:32

Саучешће породици. Нека почивају у миру.

ОДГОВОРИТЕ