Видео - Плачу и највећи: Ибрахимовић у сузама!

Лос Анђелес остао без плеј-офа! И то на какав начин! Тим из града анђела водио са 2:0, на крају поражен – 2:3! Ибрахимовић каквог нисмо навикли да видимо.  Шведски фудбалер био је на ивици суза. . .

Фудбал 29.10.2018 | 14:00
Видео - Плачу и највећи: Ибрахимовић у сузама!
Било је ту лепих голова, вансеријских, баш у његовом стилу. Међутим, Златан Ибрахимовић неће имати лепа сећања на прву сезону на америчком тлу. Његов Лос Анђелес Галакси остао је без плеј-офа пошто је као домаћин поражен од Хјустона – 2:3.

Тиму из града Анђела била је потребна победа како би изборила пласман међу осам најбољих тимова конференције. Међутим – нису успели. Домаћин је фантастично отворио утакмицу и чинило се да ће се прошле ноћи славити у Лос Анђелесу.

После 30.минута домаћин је водио са 2:0, пошто су мрежу Хјустона погађали Алесандрини и Камара. А онда је уследио хорор.

Галакси је престао да игра. Хјустон се вратио брзо у игру, а потом је Мантоса са два гола потпио домаћина. Јасно је било да Ибрахимовић и друштво не могу да се извуку из шока. Није вредео ни црвени картон за Пена.

Шок и неверица. Посебно када је у питању Златан Ибрахимовић.



Златана Ибрахимовића знамо као хвалисавца, пуног самопоуздања, увек спремног за "прозивке"...

Али има тренутака када га видимо и у другачијем издању.

Тако је било и после меча са Хјустон Динамом, где је Лос Анђелес Галакси на свом терену доживео шокантан пораз, после преокрета (2:3), након чега је остао без пласмана у плеј-оф МЛС.

Тим из Ел Еја имао је вођство 2:0, али је ривал успео у другом полувремену да постигне три гола и забележи тријумф.

Златану је тај пораз веома тешко пао.

Амерички медији преносе да је био на ивици суза.

Извор: моззартспорт, мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар