Video - Plaču i najveći: Ibrahimović u suzama!

Los Anđeles ostao bez plej-ofa! I to na kakav način! Tim iz grada anđela vodio sa 2:0, na kraju poražen – 2:3! Ibrahimović kakvog nismo navikli da vidimo.  Švedski fudbaler bio je na ivici suza. . .

Fudbal 29.10.2018 | 14:00
Video - Plaču i najveći: Ibrahimović u suzama!
Bilo je tu lepih golova, vanserijskih, baš u njegovom stilu. Međutim, Zlatan Ibrahimović neće imati lepa sećanja na prvu sezonu na američkom tlu. Njegov Los Anđeles Galaksi ostao je bez plej-ofa pošto je kao domaćin poražen od Hjustona – 2:3.

Timu iz grada Anđela bila je potrebna pobeda kako bi izborila plasman među osam najboljih timova konferencije. Međutim – nisu uspeli. Domaćin je fantastično otvorio utakmicu i činilo se da će se prošle noći slaviti u Los Anđelesu.

Posle 30.minuta domaćin je vodio sa 2:0, pošto su mrežu Hjustona pogađali Alesandrini i Kamara. A onda je usledio horor.

Galaksi je prestao da igra. Hjuston se vratio brzo u igru, a potom je Mantosa sa dva gola potpio domaćina. Jasno je bilo da Ibrahimović i društvo ne mogu da se izvuku iz šoka. Nije vredeo ni crveni karton za Pena.

Šok i neverica. Posebno kada je u pitanju Zlatan Ibrahimović.



Zlatana Ibrahimovića znamo kao hvalisavca, punog samopouzdanja, uvek spremnog za "prozivke"...

Ali ima trenutaka kada ga vidimo i u drugačijem izdanju.

Tako je bilo i posle meča sa Hjuston Dinamom, gde je Los Anđeles Galaksi na svom terenu doživeo šokantan poraz, posle preokreta (2:3), nakon čega je ostao bez plasmana u plej-of MLS.

Tim iz El Eja imao je vođstvo 2:0, ali je rival uspeo u drugom poluvremenu da postigne tri gola i zabeleži trijumf.

Zlatanu je taj poraz veoma teško pao.

Američki mediji prenose da je bio na ivici suza.

Izvor: mozzartsport, mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar