Видео - Смијешно је, а и није: Фестивал пенала у Лучанима!

Сва три у последњим минутима игре. Бар два су врло спорна!

Фудбал 29.10.2018 | 12:45
Видео - Смијешно је, а и није: Фестивал пенала у Лучанима!
Младост је била боља и Младост је заслужено победила. То је показао скраћени снимак најзанимљивијих детаља са меча против Спартака у режији агенције Спорт Нетwорк. Такође је открио и како су свирана три пенала са којих су постигнути сви голови. И ту долазимо до најинтересантнијих детаља.

Први пенал свиран због прекршаја над Јанком Тумбасевићем у судијској надокнади првог полувремена чини нам се није споран. Међутим, два из финиша другог полувремена можда ће вас и насмејати.

У 88. минуту Нобору Шимура утрчава у казнени простор Лучанаца, једва да га је пипнуо Тумбасевић, ако и јесте, лопта свакако није ишла ка Спартаковом Јапанца, већ од њега, право у руке голмана Младости Драган Росића, али главни судија Зоран Широки – у том тренутку удаљен једно 15 метара – нема никакву дилему: пенал! Спартак изједначује ња 1:1, а тренер домаћег тима Ненад Миловановић добија црвени картон због жустрих приговора који се могу и чути на снимку.

“Шта радиш, бре, ти? Нико га није пипнуо, јеси ли ти нормалан? Ко си ти? Ко си, бре, ти?“, викао је Миловановић, уз пар увреда које баш и не морамо да цитирамо.

Међутим, ту није крај, у надокнади меча Широки још једном показује на белу тачку, други пут пред Спартаковим голом, искусни Предраг Павловић већ је прошао поред последњег Спартаковог дефанзивца, иде ка гол аут линији... И два корака касније, два метра касније, пада као да га је гром ударио. Суботичани се хватају за главу, Широки је немилосрдан. Александар Пејовић и други пут сигуран са креча и то је 2:1.

На конференцији за новинаре после меча помоћни тренер Младости Горан Станић рекао је да најрадије не би коментарисао пенале, шеф Спартакове струке Предраг Роган констатовао је да су касно примљени голови можда последица неискуства његових саиграча?

Како било, ако тренери већ нису, судијска комисија морала би да пажљиво прегледа овај снимак.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар